
Τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή του Πορζίνγκις στο Game 3
Οι Σέλτικς δήλωσαν ως αμφίβολη τη συμμετοχή του Κρίσταπς Πορζίνγκις στο Game 3 απέναντι στους Ντάλας Μάβερικς
Ο Κρίσταπς Πορζίνγκις έχει έναν τραυματισμό στο αριστερό του πόδι που χαρακτηρίζεται από σπάνιος έως και ασυνήθιστος.
Οι Σέλτικς δήλωσαν την συμμετοχή του Λετονού ως αμφίβολη και περιπλέκει κάπως τα πράγματα για την συμμετοχή του στο Game 3 των τελικών του NBA απέναντι στους Ντάλας Μάβερικς.
H δήλωση του Πορζίνγκις
«Είναι ένας τυχαίος τραυματισμός. Ένιωσα κάτι και τώρα πρέπει να το αντιμετωπίσω. Είναι κάτι που θα βλέπουμε μέρα με την μέρα, οπότε θα δούμε τι θα γίνει», δήλωσε από την πλευρά του ο Πορζίνγκις, ο οποίος επέστρεψε στην δράση έπειτα από ένα μήνα λόγω τραυματισμού στο άλλο πόδι.
Υπενθυμίζεται ότι οι Σέλτικς προηγούνται με 2-0 στην σειρά. Στα πρώτα δύο παιχνίδια ο Πορζίνγκις είχε 16 πόντους, 5 ριμπάουντ και 2.5 κοψίματα μέσο όρο σε 22 λεπτά συμμετοχής, αλλάζοντας τα δεδομένα για την ομάδα του με την ικανότητά του να σουτάρει από την περιφέρεια και να προστατεύει το καλάθι.
- Απαρηγόρητη η Ντενίζ Ρίτσαρντς για τον θάνατο του Πάτρικ Μαλντούν
- Η ερωτική χημεία δεν φέρνει την τέλεια σχέση
- Οι μάγισσες επιστρέφουν: Μπούλοκ και Κίντμαν στα Μαγικά Φίλτρα 2 – Πρώτο τρέιλερ
- Οι Δήμοι φτιάχνουν τα δικά τους 112 – «Βρίσκεστε στην υπόγεια διάβαση Χ. Αποφύγετε τη στροφή δεξιά, κίνδυνος εγκλωβισμού»
- «Γιατί μας αντιπαθούν στη Μέση Ανατολή;» – Η ιστορική απάντηση του Κένεντι που ξέχασαν όλοι οι πρόεδροι
- Ώρα για «θεσμικές απαντήσεις» από την Κοβέσι – Τι θα συζητήσει με τον Γ. Φλωρίδη







