
Άρης: «Κλειδώνει» η απόφαση για την προετοιμασία
Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Άρη για την επόμενη αγωνιστική περίοδο αναμένεται να πραγματοποιηθεί στην Πολωνία, κάτι που θα ξεκαθαρίσει μέσα στις επόμενες μέρες.
Στην Πολωνία αναμένεται να «χτιστεί», όπως, όλα δείχνουν ο Άρης της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Οι άνθρωποι των κιτρινόμαυρων εξέτασαν αρκετά προπονητικά κέντρα και φαίνεται ότι τελικά θα επιλέξουν τη χώρα της κεντρικής Ευρώπης, προκειμένου να πραγματοποιηθεί εκεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας τους.
Κάτι που αναμένεται να αποφασιστεί επίσημα και τις επόμενες μέρες, ενώ θα γίνουν και οι επίσημες ανακοινώσεις. Το πιθανότερο είναι ότι η αποστολή του Άρη θα μεταβεί στην Πολωνία στις 19 του επόμενου μήνα, ενώ θα παραμείνει εκεί για δέκα μέρες.
Το διάστημα αυτό, αναμένεται να δώσει και φιλικά παιχνίδια. Η πρώτη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών των κιτρινόμαυρων, ενόψει της επόμενης σεζόν, θα πραγματοποιηθεί στις αρχές του Ιουλίου, ενώ πριν από την αναχώρηση για την Πολωνία, η αποστολή θα ταξιδέψει για λίγες μέρες σε προπονητικό κέντρο στην Πτολεμαΐδα.
- Άδειες κρατουμένων με «βραχιολάκι» σε όλη τη χώρα – Από 18/5 η καθολική λειτουργία της ηλεκτρονικής επιτήρησης
- Ιαπωνία – Ελλάδα 16-22: Νίκη χωρίς αντίκρισμα για την Εθνική πόλο Γυναικών
- «Ανακαλύπτουν νέα εργαλεία»: Πρωτοφανή αύξηση υβριδικών επιθέσεων από τη Ρωσία καταγγέλλει η Πολωνία
- Χανταϊός: Το σημείο «μηδέν» της μόλυνσης – Το μοιραίο bird-watching που έφερε τον ιό στο κρουαζιερόπλοιο
- Οι Πειρατές του Νίκου Κυριακόπουλου μας «ταξιδεύουν» στην εικαστική παράδοση του livre d’artiste
- Δίκη ΟΠΕΚΕΠΕ: Από την Κρήτη καλλιεργούσαν στην… Καστοριά ελιές και αμύγδαλα σε υψόμετρο 1.100 μέτρων




