Άφησαν λουλούδια στην μνήμη του Πάρη Δερμάνη οι παίκτες του Ολυμπιακού (pics & vid)
Ολη η ομάδα του Ολυμπιακού άφησε λευκά τριαντάφυλλα στην μνήμη του Πάρη Δερμάνη πριν το τζάμπολ του τρίτου τελικού με τον Παναθηναϊκό.
Σε μία πολύ όμορφη κίνηση προχώρησαν οι παίκτες του Ολυμπιακού πριν το τζάμπολ του τρίτου τελικού της Basket League με τον Παναθηναϊκό.
Τόσο οι παίκτες της ομάδας όσο και ο Γιώργος Μπαρτζώκας με τους Χρήστο Μπαφέ και Νίκο Λεπενιώτη άφησαν λουλούδια πίσω από τον πάγκο των «πράσινων» στην μνήμη του φροντιστή του «τριφυλλιού», ο οποίος έφυγε από τη ζωή το περασμένο Σάββατο σε ηλικία 60 ετών.
Επίσης, η ΚΑΕ Ολυμπιακός εναπόθεσε ανθοδέσμη στην θέση του Παύλου Γιαννακόπουλου που έφυγε από τη ζωή σαν σήμερα πριν από έξι χρόνια.
- Εξερράγη το ηφαίστειο Κιλαουέα – Πίδακες λάβας έφτασαν τα 300 μέτρα
- Η Νικόλ Κίντμαν μιλά για πρώτη φορά σχετικά με το διαζύγιο της από τον Κιθ Έρμπαν – «Παραμένουμε οικογένεια»
- Βαλεφόλια – Παναθηναϊκός 3-2: «Λύγισαν» δύσκολα οι πράσινες και το τρόπαιο θα κριθεί στη Γλυφάδα
- Αυτές είναι οι λέσχες της «ομοσπονδίας» του παράνομου τζόγου με τα φρουτάκια – Πώς νομιμοποιούσαν τα κέρδη εκατομμυρίων
- Αυτός είναι ο πρώτος δρόμος στην Ελλάδα που πληρώνεις διόδια ανάλογα με τα χιλιόμετρα που κάνεις
- 2024 YR4: Καθησυχαστική η Ευρωπαϊκή Διαστημική Υπηρεσία – «Η Σελήνη είναι ασφαλής»

