Η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου στάθηκε επάξια στον ημιτελικό των 100μ. καθώς τερμάτισε στην τέταρτη θέση της πρώτης σειράς σε 11.21 (0,7) και κατέλαβε την 11 θέση στο σύνολο.
Η αθλήτρια της Κατερίνας Αλεξοπούλου ισοφάρισε και πάλι το ατομικό της ρεκόρ κι έδειξε πως παρά το νεαρό της ηλικίας της μπορεί να σταθεί σε μια μεγάλη διοργάνωση.
Η Εμμανουηλίδου έφυγε πολύ καλά στην εκκίνηση για μέχρι τα μισά της κρατούσε στην δεύτερη θέση, ωστόσο σταδιακά υποχώρησε και τερμάτισε τέταρτη.
Μάλιστα οι ημιτελικοί έγιναν με βροχή που ξέσπασε αργά το απόγευμα στη Ρώμη και δημιούργησε πρόβλημα στους αθλητές και στις αθλήτριες που μετείχαν.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Ο προπονητής της Μπράιτον, Φαμπιάν Χιούρτζελερ, στάθηκε στην παρουσία και την πρόοδο του Χαράλαμπου Κωστούλα, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την εικόνα του.
Ο Σιλβέν Φρανσίσκο μοιάζει δεδομένο ότι θα αποχωρήσει από τη Ζαλγκίρις το ερχόμενο καλοκαίρι, στη συζήτηση είναι οι μισές και βάλε ομάδες της Euroleague, το NBA και πλέον και ο Παναθηναϊκός...
Μπαρτσελόνα και Ερυθρός Αστέρας ρίχνονται στη «μάχη» των play in το βράδυ της Τρίτης, σε μία αναμέτρηση που αφορά και τον Παναθηναϊκό στον δρόμο για τα playoffs.