Ένας από τους παλιούς συμμαθητές του Τζουντ Μπέλινγκχαμ δημοσίευσε… ντοκουμέντα του από το βιβλίο αποφοίτησης του δημοτικού σχολείου τους, στο οποίο ο 20χρονος πλέον μέσος, εκμυστηρευόταν τα όνειρά του.
Ο Άγγλος σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης οποίος φοίτησε στο δημοτικό σχολείο Hagley, ήταν ένας «φανταστικός νεαρός» μεγαλώνοντας, σύμφωνα με την πρώην δασκάλα του. «Άφησε εδώ μια κληρονομιά αθλητικού πνεύματος και φιλοδοξίας και προσπάθειας να είσαι ο καλύτερος που μπορείς να γίνεις. Ήταν ευγενικός, ήταν στοχαστικός και ήταν καλός αθλητής. Ήταν απλά κάποιος που οι άνθρωποι ήθελαν να είναι κοντά του», δήλωσε η δασκάλα του στο BBC.
Πριν αποφοιτήσει από το σχολείο το 2014, ο Μπέλινγκχαμ έγραψε ένα μήνυμα στην επετηρίδα των αποφοίτων και μέσα σε όσα έγραψε τότε, είχε αποκαλύψει και την ομάδα που θα ήθελε να αγωνιστεί.
Σύμφωνα με τις παρακάτω φωτογραφίες που δημοσιοποιήθηκαν στο TikTok, απαντώντας στο ερώτημα: «Όταν μεγαλώσω, θέλω να γίνω…», ο Μπέλινγκχαμ έγραψε: «Επαγγελματίας ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα και της Αγγλίας».
Ο Μπέλινγκχαμ είπε επίσης ότι το απόλυτο όνειρό του ήταν να «κάνει μια ποδοσφαιρική περιοδεία» με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ…
Ωστόσο, η ποδοσφαιρική μοίρα του Άγγλου μεσοεπιθετικού τα έφερε έτσι και πλέον μεγαλουργεί φορώντας την φανέλα της μισητής αντιπάλου της Μπαρτσελόνα, αυτή της Ρεάλ Μαδρίτης.
Μια νέα επιστημονική μελέτη αποκαλύπτει ότι μια απλή αλλαγή στη διατροφή μπορεί να μειώσει τις θερμίδες που καταναλώνουμε, χωρίς να χρειαστεί να μικρύνουν οι μερίδες σας.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.
Πλέον ο τίτλος στο Challenge Cup Γυναικών θα κριθεί την Τετάρτη (18/3, 19:00) στο κλειστό της Γλυφάδας, όπου ο Παναθηναϊκός θέλει νίκη με 3-0 ή 3-1 σετ επί των Ιταλίδων για να κατακτήσει το τρόπαιο.
Ο Αλ-Κελαϊφί σκόπευε να επιστρέψει στο Παρίσι από τη Ντόχα όπου βρίσκεται για να δει από κοντά τον αγώνα της Παρί Σεν Ζερμέν απέναντι στην Τσέλσι, όμως εγκλωβίστηκε λόγω των γεγονότων στη Μ. Ανατολή.
Τη δεύτερη ήττα στον όμιλό της, αυτή τη φορά από την Κροατία, γνώρισε η Εθνική ομάδα μπάσκετ γυναικών, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των προκριματικών του Eurobasket 2027.
Μια εικόνα και -εν προκειμένω- ένας πίνακας, αποτελεί και μια ακόμη απόδειξη για τον κορυφαίο πολυαθλητικό σύλλογο της Ευρώπης με την σύγκριση απλά να μην… υπάρχει – Ο Ολυμπιακός 24 και οι υπόλοιποι «μάχη» στο… 4.