Η ΚΑΕ Ολυμπιακός έδειξε ξανά το κοινωνικό της πρόσωπο, πραγματοποιώντας την ευχή ενός 9χρονου αγοριού, με τη βοήθεια του Make A Wish.
Οι «ερυθρόλευκοι» και το Make A Wish ένωσαν τις δυνάμεις τους για πολύ καλό σκοπό. Για να κάνουν ευτυχισμένο ένα 9χρονο αγόρι που είχε ως επιθυμία να δει από κοντά έναν αγώνα των ερυθρολεύκων στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.
Το 9χρονο αγόρι είχε ως επιθυμία να δει από κοντά έναν αγώνα των Πειραιωτών στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Και αυτό έγινε με αντίπαλο τη Βίρτους Μπολόνια.
Επίσης, ο πιτσιρικάς είχε την ευκαιρία να βρεθεί και σε μία προπόνηση της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα, γνωρίζοντας όλους τους αγαπημένους του μπασκετμπολίστες, που τον υποδέχθηκαν με μία ανοιχτή και ζεστή αγκαλιά όλοι τους. Ακολούθησε ξενάγηση σε όλο το ΣΕΦ, στα αποδυτήρια, στο γραφείο του Μπαρτζώκα, ενώ έδωσε και τη δική του συνέντευξη Τύπου μιλώντας για την αγαπημένη του ομάδα: Τον Ολυμπιακό.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Δείτε βίντεο από τη μεγαλύτερη ευκαιρία του ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με τη Μπέτις. Λίγο νωρίτερα ο Έλληνας επιθετικός και ο Πέλκας είχαν διπλή ευκαιρία.
Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 72-68 από την Εστουδιάντες και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Eurocup – Παράπονα για τη διαιτησία για το αντιαθλητικό που δεν δόθηκε στη Σπυριδοπούλου λίγο πριν το φινάλε.
LIVE: Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός. Παρακολουθήστε live στις 21:05 την αναμέτρηση Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός για την 24η αγωνιστική της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.
Θοδωρής Βλάχος και Ντίνος Γενηδουνιάς εκπροσώπησαν την Εθνική πόλο των Ανδρών στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του ημιτελικού με την Ουγγαρία (23/1, 18:00).