Παρασκευή 26 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Τι ζήτησε ευθέως από τον πρίγκιπα Χάρι ο βασιλιάς Κάρολος

Τι ζήτησε ευθέως από τον πρίγκιπα Χάρι ο βασιλιάς Κάρολος

Όλο και βαθαίνει το ρήγμα στις σχέσεις του πρίγκιπα Χάρι με τον πατέρα του βασιλιά Κάρολο και τον αδερφό του πρίγκιπα Γουίλιαμ.

Από τότε που αποχώρησε από τη βασιλική οικογένεια και τα καθήκοντά του το 2020, ο πρίγκιπας Χάρι έχει αποξενωθεί από τον πατέρα του βασιλιά Κάρολο και τον αδερφό του πρίγκιπα Γουίλιαμ.

Ο βασιλιάς Κάρολος φέρεται να ζήτησε από τον πρίγκιπα Χάρι να σταματήσει να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες για τη βασιλική οικογένεια πίσω από κλειστές πόρτες.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ αποχώρησαν από τα βασιλικά τους καθήκοντα το 2020 και το ζευγάρι μίλησε για τη ζωή του στη βασιλική οικογένεια.

Έκαναν αμφιλεγόμενα σχόλια στη συνέντευξή τους στην Όπρα Γουΐνφρεϊ, στο ντοκιμαντέρ τους για το Netflix και την αυτοβιογραφία του πρίγκιπα Χάρι το 2023. Όλα αυτά βάθυναν το ρήγμα στις σχέσεις του πρίγκιπα Χάρι με την οικογένειά του.

Ωστόσο, ο βασιλιάς Κάρολος φέρεται να κουράστηκε και να ζήτησε από τον μικρότερο γιο του να σταματήσει να παραπονιέται δημόσια για τη βασιλική οικογένεια σύμφωνα με βασιλικό εμπειρογνώμονα.

Το αίτημα του Καρόλου στον Χάρι

«Ζητήθηκε από τον πρίγκιπα Χάρι να μη γράψει ή να μην πει δημόσια τίποτα περισσότερο για την οικογένεια ή τον αδερφό του που θα μπορούσε να προκαλέσει προβλήματα. Και όλοι γνωρίζουν πως όταν ένας βασιλιάς σου ζητήσει να το κάνεις, αν δεν υπακούσεις θα έχει συνέπειες» επισήμανε ο Tom Quinn στη Mirror.

«Σε αυτά τα χρόνια ο πρίγκιπας Χάρι παραπονέθηκε για τη μεταχείρισή του από την οικογένειά του. Είχε μόνο έναν στόχο. Να του ζητήσουν συγγνώμη και να δει τον πατέρα του και τον αδερφό του να επανορθώνουν. Ο πρίγκιπας Χάρι απλά δεν μπορεί να δει ότι το να παραπονιέται ιδιωτικά μπορεί να λειτουργήσει. Το να διαμαρτύρεται δημόσια απλώς κάνει τα πράγματα χειρότερα και στην περίπτωση του Χάρι αυτό σημαίνει ότι διακόπτονται όλο και περισσότερο οι δεσμοί με το παρελθόν του» υπογραμμίζει.

Η σχέση του πρίγκιπα Χάρι με τον πατέρα και τον αδερφό του είναι τεταμένη τα τελευταία χρόνια. Τα προβλήματα φαίνεται να ξεκίνησαν από το 2020, όταν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ αποχώρησαν από τη βασιλική οικογένεια και μετακόμισαν στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

Τα προηγούμενα σχόλιά του περιελάμβαναν ισχυρισμούς για ρατσισμό στη βασιλική οικογένεια μέχρι και την αποκάλυψη της σωματικής διαμάχης με τον αδερφό του πρίγκιπα Γουίλιαμ. Όλα τα σχόλια εξόργισαν τη βασιλική οικογένεια και επιδείνωσαν περαιτέρω την τεταμένη σχέση του με τη βασιλική οικογένεια.

Ο αντίκτυπος στα παιδιά του Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ

Δεν είναι η πρώτη φορά που επισημαίνεται ο αντίκτυπος των σχολίων του πρίγκιπα Χάρι, με τη βασιλική σχολιάστρια Jennie Bond να αναφέρεται στον αντίκτυπο που θα μπορούσε να έχει η διαμάχη στα παιδιά του πρίγκιπα Χάρι, τον πρίγκιπα Άρτσι και την πριγκίπισσα Λίλιμπετ.

«Τα παιδιά μεγαλώνουν και είναι εγγενώς περίεργα για την κληρονομιά και το υπόβαθρό τους… και όταν η κληρονομιά είναι μια από τις πιο διάσημες οικογένειες στον κόσμο, αναμφίβολα θα φανεί παράξενο και ίσως λυπηρό που σχεδόν δεν τους γνωρίζουν ή δεν τους θυμούνται».

«Φανταστείτε τον πρίγκιπα Άρτσι στα 15 του χρόνια να λέει στους φίλους του ο παππούς μου είναι/ήταν βασιλιάς και ο θείος μου θα γίνει επίσης βασιλιάς. Αλλά σχεδόν δεν τους γνώρισε, πόσο λυπηρό… και η Μέγκαν Μαρκλ θα πρέπει να επωμιστεί το μεγαλύτερο μέρος της ευθύνης για αυτό».

Sports in

Γεμάτοι περηφάνια οι σημαιοφόροι Αντετοκούνμπο και Ντρισμπιώτη (pics+vid)

Γιάννης Αντετοκούνμπο και Αντιγόνη Ντρισμπιώτη κρατούν περήφανοι την ελληνική σημαία, με όλη την ελληνική αποστολή να απολαμβάνει τις στιγμές.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Ιουλίου 2024