
Ιωαννίδης: «Ο διακαής πόθος του Αμορίμ, τραυματίστηκε στον ώμο»
Δεν πέρασε απαρατήρητος από τις πορτογαλικές εφημερίδες ο τραυματισμός του Φώτη Ιωαννίδη στο φιλικό της Ελλάδας κόντρα στη Γερμανία.
Άτυχος στάθηκε ο Φώτης Ιωαννίδης στην εκτός έδρας φιλική ήττα (2-1) της Εθνικής ομάδας από τη Γερμανία. Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού μετά από μία μονομαχία που είχε με τον Τα έπεσε στο έδαφος, έχοντας έντονους πόνους στον δεξιό του ώμο.
Ο τραυματισμός του Έλληνα φορ, δεν πέρασε απαρατήρητος από τις πορτογαλικές εφημερίδες, με τις «A Bola» και «Record», που εξαιτίας του ενδιαφέροντος της Σπόρτινκ Λισαβόνας, αναφέρθηκαν στο περιστατικό.
Τα ρεπορτάζ στην Πορτογαλία
«Ο μεταγραφικός στόχος της Σπόρτινγκ τραυματίστηκε. Ο Ιωαννίδης αποχώρησε στεναχωρημένος στο 8ο λεπτό του αγώνα Γερμανία-Ελλάδα, μετά από διεκδίκηση της μπάλας με τον Ρούντιγκερ. Ο παίκτης που αποτελεί διακαή πόθο του Ρούμπεν Αμορίμ για την ενίσχυση της επίθεσης “προσγειώθηκε” άσχημα με το δεξί του χέρι και τραυματίστηκε στον ώμο. Το βλέμμα του ενώ πονούσε ήταν ενδεικτικό. Έβαλε αμέσως το άλλο χέρι του στο σημείο που χτύπησε και αναγκάστηκε να αποχωρήσει. Τα “λιοντάρια” συζητούν ήδη με τον Παναθηναϊκό και πιστεύουν ότι μπορούν να πάρουν τον ποδοσφαιριστή με ένα ποσό της τάξης των 20 εκατομμυρίων ευρώ», αναφέρει η «A Bola».
«Η προσοχή της Σπόρτινγκ: Ο Ιωαννίδης αποχώρησε τραυματίας στο Γερμανία-Ελλάδα. Ο 24χρονος επιθετικός ήταν βασικός στην ενδεκάδα της ελληνικής ομάδα, αλλά αναγκάστηκε να αποχωρήσει μετά από 10 λεπτά. Τη θέση του πήρε ο Παυλίδης», σχολιάζει η «Record».
- Κομισιόν: Η Ελλάδα επιστρέφει στην ευρωπαϊκή κανονικότητα
- Βαρδακαστάνης: Εκτός κομματικής γραμμής τοποθετήθηκε ο Δούκας – Το ΠΑΣΟΚ βγήκε από το συνέδριο με καθαρές πολιτικές θέσεις
- Λεωνίδιο: Νεαρή αναρριχήτρια τραυματίστηκε στο κεφάλι και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας
- Στη Στοκχόλμη η αποστολή της Εθνικής (vids)
- «Δίπλα σου μπουσούλησα στη ζωντανή τηλεόραση» – Η Σεμίνα Διγενή για τον Νάσο Αθανασίου και τους «3 στον Αέρα»
- Τσουκαλάς: Αν το ΠΑΣΟΚ είναι δεύτερο και η ΝΔ πρώτη, το ΠΑΣΟΚ θα ασκήσει αντιπολίτευση


