
Μπαρτζώκας: «Δεν θα επιτρέψω στην ομάδα μου να νιώσει κάτι παραπάνω από μία ακόμα νίκη»
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για τη νίκη του Ολυμπιακού, με την οποία έκανε το 2-0 στη σειρά των τελικών.
Ο Ολυμπιακός πραγματοποιώντας ένα εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο επικράτησε του Παναθηναϊκού με 92-86 και έκανε το 2-0 στη σειρά των τελικών της Basket League.
Μια εμφάνιση που ικανοποίησε τον Γιώργο Μπαρτζώκα, ο οποίος στις δηλώσεις που έκανε στο flash interview στάθηκε στον χαρακτήρα και την καρδιά που έδειξε η ομάδα του. Ωστόσο, τόνισε ότι ακόμα δεν έχει κριθεί τίποτα, καθώς η σειρά είναι στις τρεις νίκες.
«Δεν θα επιτρέψω στην ομάδα μας να νιώσει σε συναίσθημα κάτι παραπάνω από ό,τι προσφέρει η ευχαρίστηση για μια νίκη», ανέφερε μεταξύ άλλων.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Ο χαρακτήρας μιας ομάδας παίζει ρόλο. Δεν είναι μόνο η καρδιά, είναι και η ποιότητα των παικτών. Ήμασταν συμπαγείς, δυσκολέψαμε τον Παναθηναϊκό να βρει σκορ, ελέγχαμε το παιχνίδι κοντά σε διψήφιες διαφορές. Ο Παναθηναϊκός όμως είναι καλή ομάδα και πλησίασε στο τέλος.
Δε θα επιτρέψω στην ομάδα μας να νιώσει σε συναίσθημα κάτι παραπάνω από ό,τι προσφέρει η ευχαρίστηση για μια νίκη. Κάθε παιχνίδι έχει τη δική του ιστορία είναι μια σειρά best of five. Ο Παναθηναϊκός σούταρε πολύ καλά, είχε λιγότερη πίεση σε αντίθεση με μας καθώς η έδρα παίζει ρόλο. Εμείς ξεδιπλώσαμε τον τρόπο που παίζουμε ως ομάδα».
- Συμπληρώματα διατροφής σκύλου: Πότε είναι απαραίτητα για την υγεία του
- Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Φορτούνα Σιτάρντ στο τρίτο φιλικό προετοιμασίας
- Κιμ Καρντάσιαν: Πέθανε η γιαγιά της – Το συγκινητικό μήνυμα της οικογένειας
- Ανεξαρτητοποιήθηκε η Όλγα Γεροβασίλη – Τις επόμενες ημέρες παραιτείται και απο αντιπρόεδρος της Βουλής
- Το τελευταίο αντίο στη μεγάλη ηθοποιό Μάρω Κοντού
- Ο Βίντσιτς σφυρίζει τον τελικό του Μουντιάλ – Τα δάκρυα του Σλοβένου τη στιγμή της ανακοίνωσης (vid, pics)




