ΑΕΚ: Τραυματίστηκε ο Λιβάι Γκαρσία με το Τρινιντάντ και Τομπάγκο
Ο Λιβάι Γκαρσία τραυματίστηκε με την Εθνική του ομάδα
Πρόβλημα για τον Λιβάι Γκαρσία, ανησυχία στην ΑΕΚ.
Μόλις για ένα ημίχρονο αγωνίστηκε με την εθνική του Τρινιντάντ και Τομπάγκο κόντρα στη Γρενάδα (2-2) ο Λιβάι, σε ματς για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026.
Ο επιθετικός της ΑΕΚ μπορεί να ξεκίνησε βασικός, αλλά δεν μπόρεσε να αγωνιστεί και στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς έγινε αναγκαστική αλλαγή μετά από τραυματισμό που υπέστη.
Το ακριβές μέγεθος του τραυματισμού του Λιβάι Γκαρσία παραμένει άγνωστο ακόμη, με το ιατρικό επιτελείο να βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τους ανθρώπους του Τρινιντάντ για να διαπιστωθεί το πρόβλημα και να ενημερωθούν για την κατάσταση του παίκτη.
Φέτος, το παιχνίδι με τις Μπαχάμες θα είναι το τελευταίο γι’ αυτόν στη σεζόν, αν τελικά αγωνιστεί και στη συνέχεια θα έχει την ευκαιρία να ξεκουραστεί και να βρεθεί από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας της «Ένωσης» στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα.
- Τι αποκάλυψε ο Πατ Ράιλι για πιθανό δίδυμο Λεμπρόν – Γιάννη στους Χιτ
- Μπλεξίματα για την Αργεντινή από τη FIFA για το πανό για τα Φώκλαντ
- Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Φορτούνα Σιτάρντ στο τρίτο φιλικό προετοιμασίας
- Ο Βίντσιτς σφυρίζει τον τελικό του Μουντιάλ – Τα δάκρυα του Σλοβένου τη στιγμή της ανακοίνωσης (vid, pics)
- Εξαιρετικός ο Πουλακίδας στο Λας Βέγκας υπό το βλέμμα του Μπαρτζώκα (vid)
- «Συμφώνησαν ΑΕΚ και Μοντερέι για τον Πινέδα» (pic)
- Δάσκαλος κατά μαθητή: Τι λένε Ντε Λα Φουέντε και Σκαλόνι για την σχέση τους (pic)
- Σπάνε ρεκόρ και… κατάρες δεκαετιών: Τι κυνηγούν στον τελικό του Μουντιάλ Αργεντινή, Ισπανία και… Εμπαπέ (pics)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/presley-roozenburg-qXIn8tF6VTI-unsplash-1-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442