Καρέ καρέ η στιγμή που η αστυνομία μπαίνει μέσα στις καταλήψεις σε Εξάρχεια και Άγιο Παντελεήμονα
Κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων πανό, ξύλινα κοντάρια, αντιασφυξιογόνες μάσκες και κράνη.
Η ΕΛΑΣ έδωσε στην δημοσιότητα βίντεο και φωτογραφίες από την διπλή επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης για την εκκένωση κτηρίων που βρίσκονταν υπό κατάληψη σε Εξάρχεια και Άγιο Παντελεήμονα.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ η επιχείρηση οργανώθηκε και υλοποιήθηκε από την Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, στο πλαίσιο εκτέλεσης σχετικών εισαγγελικών παραγγελιών, με τη συνδρομή αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Αποκατάστασης Τάξης και των Ο.Π.Κ.Ε.
Από τις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
- 3 πανό,
- 28 ξύλινα κοντάρια,
- 8 αντιασφυξιογόνες μάσκες,
- 9 κράνη,
- 11 τεμάχια υφάσματος,
- μπλούζα και γάντι
Παράλληλα, από συνεργείο του Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. διαπιστώθηκε ότι στο κτίριο στον Άγιο Παντελεήμονα λάμβανε χώρα ρευματοκλοπή, ενώ από τους αστυνομικούς πραγματοποιήθηκε προσαγωγή -8- ατόμων, που εντοπίστηκαν σε κοντινή απόσταση από αυτό. Τα κτίρια αποδόθηκαν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους, οι οποίοι προέβησαν σε ενέργειες ασφάλισής τους.
Δείτε την επιχείρηση της αστυνομίας:
Τα κατασχεθέντα πειστήρια θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακή εξέταση, ενώ το προανακριτικό υλικό θα υποβληθεί στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.
Δείτε φωτογραφίες μέσα από τις καταλήψεις:

- Δημοσκόπηση: Αντίπαλο δέος στον Μητσοτάκη ο Τσίπρας – Τι περικόπτουν οι πολίτες λόγω του νέου κύματος ακρίβειας
- Αικατερίνη Κουμαριανού: Ο ρόλος του Τύπου στην προετοιμασία και στην έκρηξη της Επανάστασης
- Το μήνυμα του Ναν για το game 5 με την Βαλένθια
- Καποδίστριας – Σελίδες από τη ζωή και το έργο του: Έρχεται αυτή την Κυριακή με το ΒΗΜΑ
- Μεταβολικό Σύνδρομο: Όταν ο σύγχρονος τρόπος ζωής πιέζει τον οργανισμό
- Η Ελλάδα κινδυνεύει να χάσει 1,7 εκατ. κατοίκους έως το 2060 – Μείωση του αναπαραγωγικού πληθυσμού κατά 35%
- «Ο Μοντέρο στο στόχαστρο Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και Φενέρμπαχτσε»
- Ηλιούπολη: Στο ΚΑΤ μεταφέρεται η 17χρονη που έπεσε από την ταράτσα – Σε εξαιρετικά κρίσιμη η κατάστασή της
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 12.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-jyjyjyjy-27091263-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442