Ο Μπέλινγκχαμ βγήκε… ζάντα στην φιέστα της Ρεάλ Μαδρίτης για το Champions League (vid)
Ο Τζουντ Μπέλινγκχαμ ήπιε… λίγο παραπάνω στην φιέστα της Ρεάλ Μαδρίτης για την κατάκτηση του Champions League, κάτι που φάνηκε και στις δηλώσεις του Άγγλου μέσου στο επίσημο κανάλι της βασίλισσας
Ονειρικά εξελίχθηκε η rookie χρονιά του Τζουντ Μπέλινγκχαμ στη Ρεάλ Μαδρίτης, με τον 21χρονο άσο να πανηγυρίζει την κατάκτηση του ισπανικού πρωταθλήματος και του Champions League με τον ίδιο να είναι εκ των πρωταγωνιστών της Βασίλισσας.
Ο Άγγλος διεθνής ευχαριστήθηκε με την… ψυχή του τις επιτυχίες των μερένχες την φετινή σεζόν κάτι που φάνηκε και στους πανηγυρισμούς. Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της παρέλασης με το πούλμαν από την πλατεία Πουέρτα ντελ Σολ έως τις Θιβέλες, ο Μπέλινγκχαμ εμφανίστηκε στην κάμερα για να κάνει δηλώσεις, όμως, είχε πιει αρκετές μπύρες και δεν μπορούσε να το… κρύψει.
Ο Μπέλινγκχαμ, όντας μεθυσμένος προσπάθησε να ευχαριστήσει τον κόσμο της Ρεάλ για τη στήριξή τους όλη τη χρονιά, ενώ στο τέλος αγκάλιασε και τον δημοσιογράφο του ισπανικού Μέσου.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Πανιώνιος Betsson έκανε γνωστό ότι το εντός έδρας ματς (1/4) απέναντι στην ΑΕΚ για τα προημιτελικά του πρωταθλήματος, αναβλήθηκε λόγω της κακοκαιρίας.
Το ματς της Πολωνίας με τη Σουηδία ίσως αποτέλεσε την τελευταία εμφάνιση του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι με την Εθνική της πατρίδας του και ο σπουδαίος φορ δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του, «δείχνοντας» έτσι το πιθανό τέλος εποχής...