Όλος ο Ολυμπιακός γιορτάζει την ιστορική κατάκτηση του Conference League. Μετά τους πανηγυρισμούς τόσο στο γήπεδο, όσο και αργότερα στον Πειραιά, οι «ερυθρόλευκοι» πανηγύρισαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και σήμερα (30/5), οι παίκτες στέλνουν τα δικά τους μηνύματα μέσα από τα spcial media.
Αυτό έκανε και ο Κώστας Φορτούνης, που με μία ανάρτηση στο Instagram, έστειλε το μήνυμά του για την κατάκτηση του Conference League.
Συγκεκριμένα, ο αρχηγός των Πειραιωτών με μία σειρά φωτογραφιών, έγραψε χαρακτηριστικά: «Όταν τα όνειρα συναντούν την πραγματικότητα. Όταν η πίστη στην ομάδα συναντά την επιτυχία. Πρωταθλητές UEFA Conference League».
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Ρεάλ Μαδρίτης κρατούσε τη νίκη στα χέρια της κόντρα στην Μπέτις, όμως ο Έκτορ Μπεγερίν ισοφάρισε στο 94' (1-1) και «ψαλίδισε» ακόμη περισσότερο τις ελπίδες τις «βασίλισσας» για το πρωτάθλημα
Σαρωτική η Νότιγχαμ στο εκτός έδρας ματς με τη Σάντερλαντ, καθώς επιβλήθηκε με 5-0. Με τέσσερα γκολ σε 20' στο πρώτο ημίχρονο, έκανε μεγάλο βήμα παραμονής . Στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη.
Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΠΟ με οδηγίες προς τους οπαδούς ΠΑΟΚ και ΟΦΗ που θα πάνε στον Βόλο να παρακολουθήσουν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson στο Πανθεσσαλικό Στάδιο
Η Κάρλα Βίτι μετά από 28 χρόνια ως φροντίστρια των Go Ahead Eagles, βγήκε στη σύνταξη και οι οπαδοί της ολλανδικής ομάδας την έκαναν πανό και κορεό, υπενθυμίζοντας πως το ποδόσφαιρο θα είναι πάντα συνυφασμένο με έννοιες όπως πίστη, αφοσίωση, αγάπη, αυταπάρνηση.