Σάββατο 27 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Φορτούνης: «Ήρθε η δικαίωση»

Φορτούνης: «Ήρθε η δικαίωση»

Ο Φορτούνης εξήγησε ότι η κατάκτηση του τίτλου του Conference League είναι κάτι τεράστιο, τόσο για την ομάδα, όσο και για τον ίδιο προσωπικά.

Ο Κώστας Φορτούνης ήταν φανερά συγκινημένος την στιγμή των δηλώσεων που έκανε στην κάμερα της Cosmote TV για την κατάκτηση του τροπαίου του Conference League από τον Ολυμπιακό.

Ο αρχηγός των ερυθρόλευκων στάθηκε στο προσωπικό κομμάτι και τις δυσκολίες που πέρασε με τους δύο σοβαρούς τραυματισμούς (χιαστοί), πριν καταφέρει να σηκώσει στον αέρα της Νέας Φιλαδέλφειας το τρόπαιο του Conference League.

«Είχα πει, όταν τραυματίστηκα πως ήθελα να με δει ο γιος μου, όπως ήμουν πριν. Το κατάφερα», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Cosmote TV:

«Πραγματικά απίστευτο. Συγχαρητήρια σε όλους. Ευχαριστώ τον Θεό, πάνω απ’ όλα, που μετά από δύσκολες χρονιές με δύσκολους τραυματισμούς, κατάφερα να ζήσω το σημερινό. Να είμαι Πρωταθλητής Ευρώπης. Είμαι πολύ χαρούμενος.

Πραγματικά, ήταν ένα δώρο θεού. Έχω περάσει πάρα πολλά με αυτή την ομάδα. Πέρασα δύσκολες στιγμές, αλλά έβαζα πάντα έναν στόχο: να γίνομαι καλύτερος. Ήρθε η δικαίωση!

Ο κόσμος θέλει πάντα το καλύτερο για την ομάδα. Λογικό ο κόσμος να ξεσπά σε κάποιους παίκτες. Η κριτική είναι καλοδεχούμενη. Το ξέρω. Αυτό που κατάφερα σήμερα είναι σημαντικό για την οικογένειά μου. Τα παιδιά μου.

Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που έχω μια καταπληκτική οικογένεια, που με στήριξε στις δύσκολες στιγμές. Είχα πει, όταν τραυματίστηκα πως ήθελα να με δει ο γιος μου, όπως ήμουν πριν. Το κατάφερα».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Ιουλίου 2024