Σάββατο 27 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Συγκίνηση σε όλη την Ελλάδα: Κυρ Σάββα και για σένα

Συγκίνηση σε όλη την Ελλάδα: Κυρ Σάββα και για σένα

Στον «αιώνιο έφηβο», τον Θρύλο του Θρύλου που αφιέρωσε τη ζωή του στον κορυφαίο σύλλογο της Ελλάδας.

«Τρέλανε» την Ελλάδα και την Ευρώπη: Ο Ολυμπιακός, με γκολάρα του Αγιούμπ Ελ Κααμπί στο 116’, στέλνει τους «Βιόλα» πίσω στη Φλωρεντία με άδεια χέρια, κατακτώντας το Europa Conference League.

Η νίκη αυτή πανηγυρίζεται έξαλα σε όλη την Ελλάδα και ο Σάββας Θεοδωρίδης, από εκεί ψηλά στον ουρανό, θα είναι περήφανος.

Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, μετά την θριαμβευτική πρόκριση των Πειραιωτών στον τελικό του Conference League είχε αφιερώσει το επίτευγμα στον πατέρα του και στον Σάββα Θεοδωρίδη.

«Ο Σάββας ήταν μεγάλος Ολυμπιακός»

Μετά την επικράτηση κόντρα στην Άστον Βίλα, συγκινημένος, δήλωνε: «Σήμερα αυτή η βραδιά είναι αφιερωμένη σε δύο μεγάλους Ολυμπιακούς. Στον πατέρα μου και στον Σάββα τον Θεοδωρίδη. Ο πατέρας μου με μεγάλωσε με μεγάλη αγάπη για τον Ολυμπιακό. Ο Σάββας ήταν μεγάλος Ολυμπιακός, ήταν δίπλα μου, το πίστευε και είμαι σίγουρος ότι είναι πολύ χαρούμενος που τα βλέπει αυτά σήμερα (…)».

Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού μετά την ολοκλήρωση του ιστορικού τελικού αναφέρθηκε (MEGA) στην κατάκτηση του Europa Conference League και έκανε εκ νέου αναφορά στον Σάββα Θεοδωρίδη.

«Ήταν κάτι που χρωστάγαμε σε όλους τους Έλληνες, στα παιδιά που έχουν φύγει, τον πατέρα μου, τον Σάββα, στη Θύρα 7», είπε.

«Αιώνιος έφηβος»

Στις 17 Αυγούστου 2020 ο «αιώνιος έφηβος», ο Θρύλος του Θρύλου που αφιέρωσε τη ζωή του στον κορυφαίο σύλλογο της Ελλάδας, μας άφησε κάνοντας το μεγάλο ταξίδι.  «Στρατιώτης» πραγματικά. Πάντα εκεί. Δίπλα στην αγαπημένη του ομάδα.

Το βράδυ της 29ης Μαΐου (2024) η μοίρα τα έφερε έτσι και ο αγαπημένος του γιος, ο Θεόδωρος Θεοδωρίδης (γενικός γραμματέας της UEFA), έδωσε την κούπα στον Ολυμπιακό.

Sports in

Γεμάτοι περηφάνια οι σημαιοφόροι Αντετοκούνμπο και Ντρισμπιώτη (pics+vid)

Γιάννης Αντετοκούνμπο και Αντιγόνη Ντρισμπιώτη κρατούν περήφανοι την ελληνική σημαία, με όλη την ελληνική αποστολή να απολαμβάνει τις στιγμές.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Ιουλίου 2024