Πανευτυχής ο Βαγγέλης Μαρινάκης έδωσε συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες του Ολυμπιακού
Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο μετά τον τέλος του αγώνα, για να πανηγυρίσει μαζί με τον προπονητή και τους παίκτες του Ολυμπιακού.
Ο Ολυμπιακός έγινε η πρώτη ελληνική ομάδα που κατακτά ευρωπαϊκό τρόπαιο, γράφοντας «χρυσή» ιστορία με τη νίκη του επί της Φιορεντίνα με 1-0.
Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο μετά τον τέλος του αγώνα, για να πανηγυρίσει μαζί με τον προπονητή και τους παίκτες του Ολυμπιακού.
Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας του Πειραιά αγκάλιασε όλους τους παίκτες, έδωσε συγχαρητήρια σε όλους και απόλαυσε τις πιο ένδοξες στιγμές της ιστορίας του συλλόγου.
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης σήκωσε το βαρύτιμο τρόπαιο και πανηγύρισε με τους παίκτες του Ολυμπιακό τον ανεπανάληπτο άθλο του Θρύλου.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Ολυμπιακός βρίσκει ξανά μπροστά του τη Μονακό στο δρόμο για ένα Final-4 – Οι «μάχες» των δύο ομάδων την τελευταία φορά που είχαν παίξει στα πλέι-οφ και οι παίκτες που ήταν στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ.