
Ο ύμνος του Ολυμπιακού από την Καμεράτα Τζούνιορ (vid)
Η Καμεράτα Τζούνιορ έδωσε μια άλλη διάσταση στον ύμνο του Ολυμπιακού, τιμώντας έτσι τους Ερυθρόλευκους που κατέκτησαν στο Europa Conference League.
Λίγες ώρες έχουν περάσει από την στιγμή που όλη η Ελλάδα «βάφτηκε» κόκκινη με τον Ολυμπιακό να κατακτά το Europa Conference League, επικρατώντας της Φιορεντίνα στην παράταση με 1-0.
Έτσι, στην αίθουσα Δημήτρης Μητρόπουλος του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών η Καμεράτα Τζούνιορ, με διευθυντή και μαέστρο τον Νίκο Χαλιάσα και την Αριστέα Τσιχλή στην ενορχήστρωση, θέλησε να τιμήσει τους Ερυθρόλευκους για την επιτυχία τους, παίζοντας τον ύμνο της ομάδας, σε ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.
Ο ύμνος του Ολυμπιακού όπως δεν τον έχετε ξανακούσει.
«Μέσα σε 4 μέρες, δύο τεράστιες, δύο ανεπανάληπτες επιτυχίες, για τις δύο μεγάλες ομάδες της χώρας μας. Όλα τα παιδιά της Συμφωνικής Ορχήστρας Καμεράτα Τζούνιορ, ανεξαρτήτως ομάδας που αγαπούν, παίζουν τον ύμνο του Ολυμπιακού, ως συγχαρητήρια για το εκπληκτικό αυτό επίτευγμα. Εμείς το… είδαμε, το πιστέψαμε και τους… παίξαμε!», ανέφερε στις δηλώσεις του ο Νίκος Χαλιάσας.
Δείτε το βίντεο:

- Κόνιτσα: Επιχείρηση διάσωσης 53χρονης από το μονοπάτι Αώου
- Η στιγμή που 50χρονος βάζει φωτιά στην Άνοιξη Αττικής – Συνελήφθη για εμπρησμό από πρόθεση – Βίντεο ντοκουμέντο
- Σοκαριστική απόφαση Ισραήλ: Οι κροκόδειλοι του Νείλου θα εκτρέφονται για να χρησιμοποιηθούν σε φυλακές
- Άρης: Έρχεται την Κυριακή (19/7) και ολοκληρώνει τη μεταγραφή του ο Ντέλε-Μπασίρου
- Αρβανίτης για Μητσοτάκη: Η κυβέρνηση της συγκάλυψης πανηγυρίζει για το Κράτος Δικαίου μετά την έκθεση της ΕΕ
- Πώς ο τουρισμός θρέφει την ακρίβεια – Οι ταξιδιωτικές υπηρεσίες ως δομικός παράγοντας του πληθωρισμού




