
«Δεν είμαι ο Γιάννης του ΠΑΟΚ, είμαι ο Γιάννης όλων των ομάδων» (vid)
Συγκίνησε ο μικρός Γιάννης στις δηλώσεις του για τον Ολυμπιακός και το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Ο Ολυμπιακός είναι Κυπελλούχος Ευρώπης, με τους Ερυθρόλευκους να επικρατούν της Φιορεντίνα στον μεγάλο τελικό του Europa Conference League.
Ο μικρός Γιάννης που έχει γίνει σύμβολο το τελευταίο διάστημα ήταν εκεί και μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως δεν είναι απλά ο Γιάννης του ΠΑΟΚ, είναι ο Γιάννης όλων των ομάδων.
Έζησε από κοντά τη σπουδαία νίκη του Ολυμπιακού και την κατάκτηση του Europa Conference League.
Οι δηλώσεις που έκανε ο μικρός Γιάννης:
«Χάρηκα που πήρε το Κύπελλο ο Ολυμπιακός. Είχα πει πως θα πάρει το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ, την EuroLeague ο Παναθηναϊκός και το Conference ο Ολυμπιακός και βγήκαν οι προβλέψεις μου. Δεν είμαι ο Γιάννης του ΠΑΟΚ, είμαι ο Γιάννης όλων των ομάδων».
Για τη φανέλα του Ελ Κααμπί: «Την ήθελα αυτή τη φανέλα, είναι μεγάλη μου καψούρα ο Ελ Κααμπί από τον Ολυμπιακό. Θα την κρατήσω είναι συλλεκτική».
Για το τρόπαιο του Ολυμπιακού: «Μπορεί να είχα πει πως θα πάρει το τρόπαιο ο ΠΑΟΚ αλλά τον πήρε άλλη ελληνική ομάδα και το χάρηκα εξίσου όπως και αν το έπαιρνε η ΠΑΟΚάρα».
Και έκλεισε τις δηλώσεις του με ένα τραγούδι καθώς τραγούδησε: «Περαία μου, Περαία μου με τον Σαρώνικο σου, που έχεις για καμάρι σου τον Ολυμπιακό σου».
- ΝΔ: Νέος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος ο Δημήτρης Μαρκόπουλος – Αντικαθιστά τον Μακάριο Λαζαρίδη
- Άρης: Συνάντηση του Ριτσαρντ Σιάο με τον Νίκο Ζήση στην Αθήνα για θέματα της ΚΑΕ
- Η Βικτόρια Μπέκαμ σπάει τη σιωπή της για τη ρήξη στην οικογένειά της
- Συναγερμός στην Πυροσβεστική για φωτιά στο Αίγιο – Επιχειρεί μεγάλη δύναμη
- Ο θολός Απρίλιος, η «καλή» και η «κακή» αφρικανική σκόνη και τα επεισόδια που αυξάνονται
- Allbirds: Γνωστή εταιρεία υπόδησης αφήνει τα παπούτσια για την τεχνητή νοημοσύνη και… εκτινάχθηκε η μετοχή της

