Σάββατο 27 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Η γλυκιά φωτογραφία της Σίντι Κρόφορντ με τον Ράντε Γκέρμπερ για την 26η επέτειο τους - «Αγαπώ τη ζωή»

Η γλυκιά φωτογραφία της Σίντι Κρόφορντ με τον Ράντε Γκέρμπερ για την 26η επέτειο τους – «Αγαπώ τη ζωή»

«Είμαι τόσο περήφανη για εμάς», έγραψε το σουπερμόντελ σε ένα εγκάρδιο αφιέρωμα στον σύζυγό της.

Η Σίντι Κρόφορντ και ο Ραντ Γκέρμπερ γιορτάζουν 26 χρόνια γάμου.

Το 58χρονο σουπερμόντελ εμφανίστηκε στο Instagram την Τετάρτη 29 Μαΐου για να μοιραστεί ένα εγκάρδιο αφιέρωμα – και μια γλυκιά αναδρομική φωτογραφία – προς τιμήν της επετείου τους.

«Ευτυχισμένη 26η επέτειο @randegerber!»

«Ξέρεις ότι είσαι πολύ καιρό παντρεμένος όταν οι φωτογραφίες από τα πρώτα χρόνια μοιάζουν σαν να βγήκαν από χρονοκάψουλα»! ξεκίνησε η Κρόφορντ τη λεζάντα. Στη φωτογραφία, το μοντέλο κάθεται στην αγκαλιά του Ραντ Γκέρμπερ και το ζευγάρι χαμογελάει καθώς τους προσφέρεται μια τούρτα. Τα μαλλιά της Κρόφορντ είναι φορμαρισμένα με το χαρακτηριστικό της χτένισμα και φοράει ένα ανοιχτό ροζ πλεκτό πουλόβερ με πλέξη καλωδίων.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 1998 στο Ocean Club στο Νασάου, όπου έπαιζαν οι Baha Men, που εκείνη την εποχή ήταν ένα τοπικό δημοφιλές συγκρότημα. Το συγκρότημα κέρδισε βραβείο Grammy για το κομμάτι τους «Who Let the Dogs Out» το 2000

Η ίδια συνέχισε στη λεζάντα: «Ευτυχισμένη 26η επέτειο @randegerber! Είμαι τόσο περήφανη για εμάς και για όλα όσα έχουμε περάσει μαζί. Λατρεύω τη ζωή μας και το να έχω την καλύτερο φίλη μου στο πλευρό μου. Στην υγειά των περισσότερων – περισσότερα γέλια, περισσότερος χορός, περισσότερη αγάπη!».

«Πριν από 25 χρόνια»

Για την επέτειο των 25 χρόνων του ζευγαριού το 2023, η Κρόφορντ μοιράστηκε μια σειρά φωτογραφιών από το γάμο τους το 1998.

«Σίγουρα, είχαμε χημεία, αλλά είχαμε φιλία, και νομίζω ότι αυτό είναι ένα εξαιρετικό θεμέλιο για να χτίσεις έναν γάμο, γιατί ακόμα και όταν περνάς αγχωτικές στιγμές, ο τρόπος που αντιμετωπίζεις έναν καλό φίλο είναι με σεβασμό, κατανόηση και συμπόνια»

Το φωτογραφικό αφιέρωμα στο Instagram περιελάμβανε στιγμιότυπα με τους νεόνυμφους να χαμογελούν, να κόβουν τη γαμήλια τούρτα τους, να χορεύουν στην παραλία και μια εναέρια λήψη της νύφης και του γαμπρού που περιτριγυρίζονται από τους καλεσμένους του γάμου τους.

Η τελευταία εικόνα απεικόνιζε τις σκιές τους που χορεύουν ξυπόλητοι, τον ιδρυτή της Casamigos με ένα ξεκούμπωτο λευκό πουκάμισο και την Κρόφορντ με ένα λευκό δαντελένιο μίνι φόρεμα του Galliano, το οποίο συνόδευσε με ένα φουλάρι Valentino.

«Πριν από 25 χρόνια σήμερα, ο Ραντε και εγώ παντρευτήκαμε στο Ocean Club στις Μπαχάμες», έγραψε το μοντέλο στη λεζάντα. «Ήταν ένας τέλειος γάμος που απαθανάτισε ο @arthurelgort. Περάσαμε ένα όμορφο Σαββατοκύριακο ανάμεσα σε οικογένεια και φίλους γιορτάζοντας την αγάπη που έχουμε ο ένας για τον άλλον».

«Θέλω επίσης να αναγνωρίσω ότι ακόμη και με όλες τις ευλογίες, η ζωή είναι γεμάτη σκαμπανεβάσματα και προκλήσεις», συνέχισε η Κρόφορντ. «Είμαι περήφανη για το πώς έχουμε πορευτεί στη ζωή μαζί – αναζητώντας ο ένας στον άλλον δύναμη και παρηγοριά. Ήσουν ο καλύτερος φίλος και το στήριγμά μου και δεν μπορώ να φανταστώ μια ζωή χωρίς εσένα».

«Χρόνια πολλά @randegerber!».

«Πρώτα απ’ όλα, ο Ράντε κι εγώ ήμασταν φίλοι»

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 1998 στο Ocean Club στο Νασάου, όπου έπαιζαν οι Baha Men, που εκείνη την εποχή ήταν ένα τοπικό δημοφιλές συγκρότημα. Το συγκρότημα κέρδισε βραβείο Grammy για το κομμάτι τους «Who Let the Dogs Out» το 2000.

Στον ιδιωτικό γάμο στην παραλία παρευρέθηκαν περίπου 90 καλεσμένοι και το κέτερινγκ περιλάμβανε θαλασσινά, ζυμαρικά και ψητό μοσχάρι και το «αγαπημένο της Σίντι», ένα τριώροφο carrot cake. Την εκδήλωση απαθανάτισε ο διάσημος φωτογράφος μόδας Arthur Elgort (ο πατέρας του Ansel Elgort).

Η Κρόφορντ και ο Γκέρμπερ έχουν δύο παιδιά, την 22χρονη Κάια και τον 24χρονο Πρίσλεϊ, τα οποία έχουν ακολουθήσει τα χνάρια της μητέρας τους, – είναι μοντέλα.

Τον Μάιο του 2024, η ιδρύτρια του Meaningful Beauty μίλησε στο PEOPLE για τους δύο βασικούς λόγους για τους οποίους εκείνη και ο Γκέρμπερ διατηρούν έναν ευτυχισμένο και υγιή γάμο.

«Πρώτα απ’ όλα, ο Ράντε κι εγώ ήμασταν φίλοι. Σίγουρα, είχαμε χημεία, αλλά είχαμε φιλία, και νομίζω ότι αυτό είναι ένα εξαιρετικό θεμέλιο για να χτίσεις έναν γάμο, γιατί ακόμα και όταν περνάς αγχωτικές στιγμές, ο τρόπος που αντιμετωπίζεις έναν καλό φίλο είναι με σεβασμό, κατανόηση και συμπόνια», εξήγησε. «Αισθάνομαι ότι αυτό μας βοήθησε να αντέξουμε 25 χρόνια και κάποιες καταιγίδες».

*Με πληροφορίες από: People

Sports in

Γεμάτοι περηφάνια οι σημαιοφόροι Αντετοκούνμπο και Ντρισμπιώτη (pics+vid)

Γιάννης Αντετοκούνμπο και Αντιγόνη Ντρισμπιώτη κρατούν περήφανοι την ελληνική σημαία, με όλη την ελληνική αποστολή να απολαμβάνει τις στιγμές.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Ιουλίου 2024