Σάββατο 27 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Σκιάθος: 35χρονος μαχαίρωσε απρόκλητα τον εργοδότη του στην κοιλιά - «Δεν ξέρω τι με έπιασε»

Σκιάθος: 35χρονος μαχαίρωσε απρόκλητα τον εργοδότη του στην κοιλιά – «Δεν ξέρω τι με έπιασε»

Οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο, όπου στους αστυνομικούς είπε ότι το θύμα «είναι πολύ καλός άνθρωπος» και ότι τον μαχαίρωσε «γιατί έτσι μου ήρθε»

Ένας 35χρονος στη Σκιάθο εντελώς απρόκλητα μαχαίρωσε τον συνομήλικο εργοδότη του στην κοιλιακή χώρα και μετά ισχυρίστηκε ότι το έκανε γιατί… έτσι του ήρθε. Ευτυχώς, ο ιδιοκτήτης του καφέ την γλίτωσε με τρία ράμματα και ο 35χρονος συνελήφθη από την Αστυνομία.

Σύμφωνα με την οικογένεια του δράστη, είχε πέσει στο παρελθόν από μεγάλο ύψος και από τότε αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, έχει νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική, αλλά παρ’ όλα αυτά δεν έπαιρνε κάποια αγωγή.

Ο 35χρονος βρισκόταν σε αγχώδη διαταραχή και ήθελε να φύγει από το νησί, λέει το θύμα και εργοδότης του

Ο 35χρονος είχε κρυμμένο ένα κουζινομάχαιρο και επιτέθηκε με αυτό στον εργοδότη του

Στο Αυτόφωρο όπου οδηγήθηκε, όπως αναφέρουν τοπικά μέσα, ο 35χρονος δήλωσε συγκεκριμένα ότι «εγώ φταίω για όλα, είναι πολύ καλός άνθρωπος, δεν ξέρω τι με έπιασε, τον μαχαίρωσα γιατί έτσι μου ήρθε».

Ο 35χρονος κατάγεται από χωριό της Φθιώτιδας και το θύμα, με τον οποίο είχαν οικογενειακή σχέση, τον κάλεσε να εργαστεί σεζόν σε καφέ της Σκιάθου.

Έτσι του έκλεισε δωμάτιο στο οποίο συγκατοικούσε με έναν ακόμη εργαζόμενο, αλλά ο 35χρονος άρχισε να πιστεύει ότι ο συγκάτοικός του του έκλεβε ρούχα και πράγματα και τα έκρυβε στη βαλίτσα του, σε σημείο που του έγινε εμμονή.

Μάταια προσπαθούσε να τον ηρεμήσει ο εργοδότης του,  ο οποίος δήλωσε στους αστυνομικούς ότι ο 35χρονος βρισκόταν σε αγχώδη διαταραχή μόνιμα και ήθελε να φύγει από το νησί.

Το επεισόδιο

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το cretalive.gr, ο 35χρονος κάλεσε τον εργοδότη του στο τηλέφωνο και του ζήτησε να πάει στο δωμάτιο λέγοντας ότι ο συνάδελφός του του είχε κλέψει δύο μπλούζες, απειλώντας ότι θα σκίσει τη βαλίτσα του.

«Έλα να ακοίξεις εσύ τη βαλίτσα του γιατί θα την σκίσω», του είπε στο τηλέφωνο. Ο ιδιοκτήτης του καφέ έσπευσε αμέσως, χτύπησε το κουδούνι και τον κάλεσε να κατέβει στο πεζοδρόμιο, εξηγώντας πως είναι παράνομο να ανοίξει την βαλίτσα.

Ο 35χρονος, όμως, είχε κρύψει επάνω του ένα μαχαίρι από την κουζίνα και του επιτέθηκε χτυπώντας τον στην κοιλιά. Ο ιδιοκτήτης του καφέ μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας του νησιού και έφυγε με τρία ράμματα, ενώ ο 35χρονος πέταξε το μαχαίρι και έτρεξε να εξαφανιστεί αλλά τον συνέλαβε η Αστυνομία λίγο αργότερα.

Χθες στο δικαστήριο, κατέθεσε ότι δεν μπορεί να καταλάβει και να εξηγήσει για ποιον λόγο επιτέθηκε στον εργοδότη του, ο οποίος τον είχε πληρώσει μάλιστα για τις υπηρεσίες που προσέφερε. Ο δικηγόρος του ζήτησε να του αναγνωριστεί το ακαταλόγιστο.

Παρ’ όλα αυτά η έδρα δεν πείστηκε, τον χαρακτήρισε άνθρωπο επικίνδυνο για το κοινωνικό σύνολο, δεν δέχτηκε το ιστορικό του ως ψυχιατρικό περιστατικό καθώς δεν κατατέθηκαν πραγματογνωμοσύνες και τον καταδίκασε σε φυλάκιση 2 ετών και εννέα μηνών με υποχρέωση να εκτίσει τους τέσσερις.

Sports in

Γεμάτοι περηφάνια οι σημαιοφόροι Αντετοκούνμπο και Ντρισμπιώτη (pics+vid)

Γιάννης Αντετοκούνμπο και Αντιγόνη Ντρισμπιώτη κρατούν περήφανοι την ελληνική σημαία, με όλη την ελληνική αποστολή να απολαμβάνει τις στιγμές.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Ιουλίου 2024