Σάββατο 27 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Δημήτρης Σταρόβας: Παίρνει σήμερα εξιτήριο

Δημήτρης Σταρόβας: Παίρνει σήμερα εξιτήριο

Τα νεότερα για την υγεία του γνωστού καλλιτέχνη.

Βελτιωμένη είναι η κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Σταρόβα, ο οποίος αναμένεται να πάρει εξιτήριο από το Τζάνειο νοσοκομείο σήμερα. Η πρόεδρος ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη μίλησε στο «Πάμε Δανάη» του MEGA για την εξέλιξη της υγείας του τραγουδιστή.

Οι γιατροί το πάλεψαν πολύ, δεν είναι εύκολα αυτά τα επεισόδια

«Ο Δημήτρης είναι πολύ αγαπητός και αυτό φάνηκε πολύ το τελευταίο διάστημα. Ο κόσμος τον αγαπάει και τον θαυμάζει και τον νοιάζεται. Όχι απλώς ρωτάει, αλλά νοιάζεται και αυτό έχει σημασία. Ευτυχώς τα πράγματα είναι πάρα πολύ καλά. Σήμερα θα πάρει εξιτήριο με τις οδηγίες που θα του δώσουν. Οι γιατροί το πάλεψαν πολύ, δεν είναι εύκολα τα επεισόδια αυτά, το πάλεψε πολύ ο ίδιος και το παλεύει, θα πάει στο σπίτι του και μετά θα κάνει τα σχέδιά του και θα επιστρέψει κοντά μας», είπε αρχικά η κ. Παγώνη.

Τα πράγματα θα πάνε καλά

Και συμπλήρωσε: «Μακάρι όλος ο κόσμος που βρίσκεται στα νοσοκομεία, να παίρνει εξιτήριο και να πηγαίνει καλά σπίτι του, αυτό έχει σημασία. Θα πάρει σαφείς οδηγίες και από τις 2 ομάδες γιατρών ο Δημήτρης Σταρόβας για το τι θα κάνει για ένα διάστημα και τα πράγματα θα πάνε καλά».

Τέλος, για τον Δημήτρη Κόκοτα η κ. Παγώνη υπογράμμισε πως, «Δεν έχω κάτι καινούριο να πω για τον κ. Δημήτρη Κόκοτα χρειάζεται τον χρόνο του και την βοήθεια του οργανισμού του, για να δούμε την εξέλιξη».

Sports in

Γεμάτοι περηφάνια οι σημαιοφόροι Αντετοκούνμπο και Ντρισμπιώτη (pics+vid)

Γιάννης Αντετοκούνμπο και Αντιγόνη Ντρισμπιώτη κρατούν περήφανοι την ελληνική σημαία, με όλη την ελληνική αποστολή να απολαμβάνει τις στιγμές.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Ιουλίου 2024