«Ραντεβού» με την ιστορία έχει αύριο ο Ολυμπιακός, ο οποίος θα κοντραριστεί με την Φιορεντίνα στον τελικό του Europa Conference League στην OPAP Arena (29/5,22:00), διεκδικώντας τον πρώτο του ευρωπαϊκό τίτλο.
Οι ερυθρόλευκοι πραγματοποίησαν το απόγευμα της Τρίτης (28/5) την τελευταία τους προπόνηση στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας, πριν το μεγάλο ματς με τους βιόλα, με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και τους παίκτες του να ολοκληρώνουν χωρίς προβλήματα την προετοιμασία τους για τον ιστορικό τελικό.
Οι Πειριαώτες προπονήθηκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια και πλέον μετρούν αντίστροφα για τον μεγάλο τελικό του Europa Conference League με την Φιορεντίνα.
Θυμίζουμε ότι η Φιορεντίνα προπονήθηκε στην OPAP Arena το πρωί της Τρίτης και στην συνέχεια ακολούθησε η συνέντευξη Τύπου, με τους Ιταλιάνο, Μπιράγκι και Μποναβεντούρα να μιλούν για την «μάχη» κόντρα στους Πειραιώτες.
Δείτε φωτογραφίες από την προπόνηση του Ολυμπιακού στη Νέα Φιλαδέλφεια:
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Ο Ντράγκαν Σάκοτα εξήγησε στις δηλώσεις του πώς η ΑΕΚ κατάφερε να επιστρέψει στο δεύτερο ημίχρονο και να πάρει τη νίκη επί της Μπανταλόνα για το 1-0 στα προημIτελικά του BCL.
Μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Μούρθια με 79-73, ο Παντελής Μπούτσκος αναφέρθηκε στη ρεβάνς επί ισπανικού εδάφους τονίζοντας πως η ομάδα του θα πρέπει να παίξει καλύτερα για να πάρει την πρόκριση.
Το ταχύρρυθμο σεμινάριο της Πέμπτης (2/4), απορίες για την ταλαιπωρία, πως εξηγείται το άγχος της ΚΕΔ, μπερδεμένοι διαιτητές, αλαλούμ με τους παρατηρητές και το βραβείο ενόψει του τελικού Κυπέλλου