
Ιταλιάνο: «Γνωρίζουμε τους κινδύνους ενός τελικού, να παίξουμε σαν να είναι το τελευταίο ματς της ζωής μας»
Οι δηλώσεις του Βιτσέντζο Ιταλιάνο εν όψει του τελικού του Ολυμπιακού με τη Φιορεντίνα
Ολυμπιακός και Φιορεντίνα θα «διασταυρώσουν τα ξίφη τους» αύριο Τετάρτη (29/5, 22:00) στη Νέα Φιλαδέλφεια, για τον τελικό του Europa Conference League, με τον τεχνικό των «βιόλα», Βιτσέντζο Ιταλιάνο, να μιλάει στο Sky Sport μετά την προπόνηση της ομάδας του στην «Opap Arena» και στάθηκε στη… φλόγα που πρέπει να έχουν οι παίκτες του.
Αναλυτικά όσα είπε ο Ιταλιάνο:
«Τιμήσαμε και φέτος τη διοργάνωση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Είμαστε στον τελικό με ξεκάθαρο στόχο. Θα προσπαθήσουμε να χρησιμοποιήσουμε κάποιες γνώσεις από τον περσινό τελικό. Τώρα γνωρίζουμε τους κινδύνους και τα οφέλη που έχουμε από αυτή την εμπειρία. Είμαστε χαρούμενοι και περήφανοι που έχουμε την ευκαιρία για εκδίκηση.
Τι είπαμε μεταξύ μας; Είχαμε την ικανότητα να επιστρέψουμε εδώ. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι σαν να είναι το τελευταίο της ζωής μας. Κανείς δεν ξέρει αν θα είμαστε ξανά εκεί τα επόμενα χρόνια. Ένας τελικός είναι πάντα ένας τελικός. Το να παίζεις ευρωπαϊκούς τελικούς δεν είναι καθόλου εύκολο. Τα μονοπάτια κρύβουν παγίδες. Τώρα είμαστε ακόμα πιο ώριμοι. Οι τελικοί είναι πάντοτε όμως 50-50», δήλωσε ο προπονητής της Φιορεντίνα.
- Ρωσία: Οι ΗΠΑ έχουν απορρίψει το διεθνές δίκαιο, ενδιαφέρονται μόνο για τα συμφέροντά τους, δηλώνει ο Λαβρόφ
- Μέση Ανατολή: Ελεύθερος ο δημοσιογράφος που είχε φυλακιστεί στο Κουβέιτ επειδή κάλυπε τον πόλεμο
- Πρόγραμμα «Προλαμβάνω»: Προς ένταξη και ο γονιδιακός έλεγχος για καρκίνο μαστού
- Ιράν – ΗΠΑ: Διπλωματικά παιχνίδια στο Ισλαμαμπάντ – Επισφαλής η εκεχειρία στον Λίβανο
- Ουκρανία: Ο Ζελένσκι επισκέπτεται το Αζερμπαϊτζάν για συνομιλίες σε θέματα ασφαλείας και ενέργειας
- The Lancet: Το κορυφαίο ιατρικό περιοδικό αρνείται να καταθέσει στη Γερουσία των ΗΠΑ για την Covid-19

