
Ευρωεκλογές: Τα ερωτήματα Κάτση για τα «email Εξαδάκτυλου» πριν τις κάλπες
Ο πρώτος καταγγέλλει πως ο δεύτερος «στέλνει email σε γιατρούς για την προεκλογική του εκστρατεία από το email του συλλόγου».
Στις «κεραίες» του υποψήφιου ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Μάριου Κάτση, η προεκλογική εκστρατεία του υποψήφιου ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και προέδρου του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου (ΠΙΣ), Αθανάσιου Εξαδάκτυλου.
Ο πρώτος καταγγέλλει πως ο δεύτερος «στέλνει email σε γιατρούς για την προεκλογική του εκστρατεία από το email του συλλόγου». Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ρωτά: «Που βρήκε τα email των γιατρών και τους στέλνει προπαγανδιστικό υλικό; Έχουμε ζήτημα παραβίασης του GDPR; Πόσα σκάνδαλα Ασημακοπούλου έχει ο κ. Μητσοτάκης στις τάξεις του; Σε πόσους άλλους γιατρούς έχει πάει το email;»
Το σχόλιο και η ανάρτηση
Ο Μάριος Κάτσης σε σχετική ανάρτηση στο Twitter παραθέτει το σχετικό mail και σχολιάζει «μας φέσωσαν 400 χιλιάδες ευρώ πρόστιμο στους πολίτες για να μη μάθουμε τους υπευθύνους. Τώρα εκμεταλλεύονται και θεσμούς όπως ο ΠΙΣ για ψηφαλάκια».
?Μυαλό δεν βάζουν στη @neademokratia ούτε με την διαπόμπευση, ούτε με τα πρόστιμα της ΑΠΔΠΧ!
Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής κ. @ExadaktylosAth κ πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου στέλνει email σε γιατρούς για την προεκλογική του εκστρατεία από το email του συλλόγου! (1/3) pic.twitter.com/9rWBlE7Nlx— Marios Katsis (@marios_katsis) May 28, 2024
Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ προχώρησε στην ανάρτηση μια μέρα μετά το τσουχτερό πρόστιμο της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα στην Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου και το υπουργείο Εσωτερικών.
- Βραζιλία: Ο Λούλα βλέπει τον Ρούμπιο ως «εχθρό» της Λατινικής Αμερικής
- Γερμανία: Τις τρεις κόρες του κρατά αιχμάλωτες ο δράστης της «ομηρείας» στο Ντόρτμουντ
- Η ΕΕ επανεξετάζει το μέλλον των Ουκρανών προσφύγων, ενώ ορισμένα κράτη μέλη σκληραίνουν τη στάση τους
- Ιράν: Επίθεση των ΗΠΑ στο νησί Κεσμ – «Συντριπτική» ιρανική απάντηση σε αμερικανική βάση στο Κουβέιτ
- Βρετανία: Επεισόδια για τη σύλληψη ετοιμοθάνατου φοιτητή-θύματος επίθεσης
- Γερμανία: Ανδρας κρατά ομήρους 2 παιδιά – Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στο Ντόρτμουντ