Σάββατο 27 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o

Παναγιώτης Ρέτσος: «Οι προκρίσεις που κάναμε ήταν κάτι ακραίο»

Ο Παναγιώτης Ρέτσος εξήγησε γιατί η πορεία του Ολυμπιακού μέχρι τον τελικό του Conference League δεν ήταν απλό πράγμα!

H αλήθεια είναι πως είδαμε έναν διαφορετικό Ολυμπιακό στην Ευρώπη. Εναν Ολυμπιακό που δεν κλείστηκε πίσω για να κρατήσει το αποτέλεσμα ή να διαχειριστεί τα ματς. Εβγαινε στους αγώνες και έπαιζε ή προσπαθούσε να παίξει σε κάποια ματς το παιχνίδι του. Δύο νίκες με Φερεντσβάρος, εξάρα στην Μακάμπι για την ιστορική ανατροπή, τρια γκολ στη Φενέρ. Νίκες μέσα έξω με την Αστον Βίλα.

Ο Παναγιώτης Ρέτσος αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο κομμάτι στη μεγάλη συνέντευξη που έδωσε στο in, λίγες ώρες πριν τον μεγάλο τελικό του Europa Conference League.

– Εδειξε έναν χαρακτήρα, έπλασε, τον είχε, τον βρήκε στην πορεία που δεν έφτασε ως εδώ ως ελληνική ομάδα;

«Σίγουρα, εντάξει οι προκρίσεις που κάναμε νομίζω ήταν κάτι ακραίο θα πω. Γιατί οσον αφορά την Αστον Βίλα, μιλάμε για ομάδα τώρα που στην Premier League πρωταγωνίστησε, δηλαδή ήταν η έκπληξη ας πούμε στην Αγγλία.

– Πήρε εισιτήριο Champions League

«Πήρε εισιτήριο Champions League και η αλήθεια είναι ότι κάναμε ένα από τα καλύτερα μας παιχνίδια νομίζω για φέτος και αμυντικά κι επιθετικά. Εντάξει δεχθήκαμε δύο γκολ, αλλά όταν έχεις να κάνεις και με τέτοιους παίκτες που μπορούν να σκοράρουν σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα στην Αγγλία, Μάντσεστερ Σίτι, Γιουνάιτεντ κτλ, σίγουρα θα βρεθείς σε κάποια αδύναμη θέση μέσα στο παιχνίδι.

Αλλά παρόλα αυτά κάναμε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι, νομίζω ότι είχαμε κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό την κυριαρχία, δηλαδή νιώθαμε σίγουροι, νιώθαμε σίγουροι ότι θα κερδίσουμε και νομίζω ότι το δείξαμε. Και με τα γκολ και με τις, με πολλές λεπτομέρειες μέσα στο παιχνίδι που μπορεί να μην φαίνεται στον απλό θεατή, αλλά σε εμάς τουλάχιστον που κάναμε και την ανάλυση νομίζω ότι φάνηκε πάρα πολύ».

Sports in

Γεμάτοι περηφάνια οι σημαιοφόροι Αντετοκούνμπο και Ντρισμπιώτη (pics+vid)

Γιάννης Αντετοκούνμπο και Αντιγόνη Ντρισμπιώτη κρατούν περήφανοι την ελληνική σημαία, με όλη την ελληνική αποστολή να απολαμβάνει τις στιγμές.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Ιουλίου 2024