Oλυμπιακός: Έτοιμες οι ερυθρόλευκες για το 15ο πρωτάθλημα της ιστορίας τους
Η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει την Βουλιαγμένη (16:00) στον τρίτο τελικό της Α1 και θέλει την νίκη για να πανηγυρίσει το 15ο πρωτάθλημα της ιστορίας της
Με στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος αγωνίζεται, σήμερα, Κυριακή (26/5), η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού.
Στις 16:00 (OSFP TV), τα κορίτσια του Δημήτρη Κραβαρίτη αντιμετωπίζουν τον ΝΟ Βουλιαγμένης, τον οποίο υποδέχονται στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο, για τον τρίτο τελικό της Α1, με στόχο το 3-0 στη σειρά και την κατάκτηση του τίτλου.
Οι «ερυθρόλευκες» δίνουν την τρίτη «μάχη» των τελικών στην έδρα τους, στον Πειραιά, όπου θέλουν τη νίκη επί της Βουλιαγμένης, για να κατακτήσουν το 15ο τους πρωτάθλημα!
Οι δηλώσεις της Στεφανίας Σάντα:
«Είναι ο τρίτος τελικός μας, έχουμε τις δυο νίκες και θέλουμε πολύ να παίξουμε καλά, ώστε να πάρουμε την νίκη, για να τελειώσει το πρωτάθλημα με τον ιδανικό τρόπο, με το 3-0. Θέλουμε να το ευχαριστηθούμε, να παίξουμε με ψυχή και συγκέντρωση, όπως πάντα».
- Μονακό – Μπασκόνια 102-92: Πρώτη νίκη μετά από ένα μήνα για την ομάδα του Σπανούλη
- Σαββατοκύριακο με σκόνη από τη Σαχάρα και άστατο καιρό
- Ζαλγκίρις – Χαποέλ Τελ Αβίβ 93-82: Ο Μόουζες Ράιτ κέρδισε τον Ιτούδη
- Δένδιας: Τεράστια η σημασία της Θράκης – Το στεγαστικό πρόγραμμα βελτιώνει τις συνθήκες διαβίωσης των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων
- Σοκ στη Μεσσήνη: Κατέρρευσε ολόκληρη η πρόσοψη σπιτιού
- Νέο πρόβλημα στο Λούβρο: Πλημμύρισε αίθουσα με έργα 15ου και του 16ου αιώνα
