Oλυμπιακός: Έτοιμες οι ερυθρόλευκες για το 15ο πρωτάθλημα της ιστορίας τους
Η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει την Βουλιαγμένη (16:00) στον τρίτο τελικό της Α1 και θέλει την νίκη για να πανηγυρίσει το 15ο πρωτάθλημα της ιστορίας της
Με στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος αγωνίζεται, σήμερα, Κυριακή (26/5), η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού.
Στις 16:00 (OSFP TV), τα κορίτσια του Δημήτρη Κραβαρίτη αντιμετωπίζουν τον ΝΟ Βουλιαγμένης, τον οποίο υποδέχονται στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο, για τον τρίτο τελικό της Α1, με στόχο το 3-0 στη σειρά και την κατάκτηση του τίτλου.
Οι «ερυθρόλευκες» δίνουν την τρίτη «μάχη» των τελικών στην έδρα τους, στον Πειραιά, όπου θέλουν τη νίκη επί της Βουλιαγμένης, για να κατακτήσουν το 15ο τους πρωτάθλημα!
Οι δηλώσεις της Στεφανίας Σάντα:
«Είναι ο τρίτος τελικός μας, έχουμε τις δυο νίκες και θέλουμε πολύ να παίξουμε καλά, ώστε να πάρουμε την νίκη, για να τελειώσει το πρωτάθλημα με τον ιδανικό τρόπο, με το 3-0. Θέλουμε να το ευχαριστηθούμε, να παίξουμε με ψυχή και συγκέντρωση, όπως πάντα».
- Απαίτηση των ομάδων να συνεχιστεί η τηλεκριτική
- Κινδύνευσαν εργαζόμενοι στην καθαριότητα λόγω εισπνοής τοξικών ουσιών σε κάδο απορριμμάτων
- To Australian Open με φόντο την κορυφή του κόσμου
- Στις 12 το μεσημέρι της Κυριακής η πανελλαδική σύσκεψη των αγροτών στα Μάλγαρα
- Έμμα Καρυωτάκη: Σε δίκη παραπέμπεται και η συνοδηγός του μοιραίου ΙΧ
- Γιώργος Μπότας: Κατέθεσε μήνυση για διαρροή προσωπικών δεδομένων – «Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται»
