Oλυμπιακός: Έτοιμες οι ερυθρόλευκες για το 15ο πρωτάθλημα της ιστορίας τους
Η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει την Βουλιαγμένη (16:00) στον τρίτο τελικό της Α1 και θέλει την νίκη για να πανηγυρίσει το 15ο πρωτάθλημα της ιστορίας της
Με στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος αγωνίζεται, σήμερα, Κυριακή (26/5), η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού.
Στις 16:00 (OSFP TV), τα κορίτσια του Δημήτρη Κραβαρίτη αντιμετωπίζουν τον ΝΟ Βουλιαγμένης, τον οποίο υποδέχονται στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο, για τον τρίτο τελικό της Α1, με στόχο το 3-0 στη σειρά και την κατάκτηση του τίτλου.
Οι «ερυθρόλευκες» δίνουν την τρίτη «μάχη» των τελικών στην έδρα τους, στον Πειραιά, όπου θέλουν τη νίκη επί της Βουλιαγμένης, για να κατακτήσουν το 15ο τους πρωτάθλημα!
Οι δηλώσεις της Στεφανίας Σάντα:
«Είναι ο τρίτος τελικός μας, έχουμε τις δυο νίκες και θέλουμε πολύ να παίξουμε καλά, ώστε να πάρουμε την νίκη, για να τελειώσει το πρωτάθλημα με τον ιδανικό τρόπο, με το 3-0. Θέλουμε να το ευχαριστηθούμε, να παίξουμε με ψυχή και συγκέντρωση, όπως πάντα».
- Ξέσπασε ο Νεϊμάρ: «Μπορώ να προπονηθώ ή θα με κρίνετε και γι’ αυτό;» (vid)
- Ο Ραζνάτοβιτς «έστειλε» τον Μάριο Χεζόνια στους Καβαλίερς
- Νικ Κύργιος: Αποκάλυψε ποιο άθλημα θέλει να ακολουθήσει επαγγελματικά μετά το τένις (vid)
- Μάντσεστερ Σίτι: «Ο Ρόδρι θέλει να συνεχίσει στη Ρεάλ Μαδρίτης»
- Αντβέρπ – Ολυμπιακός 3-0: Πλήρωσε το «blackout» – Ντεμπούτο ο Σάλιακας (vid)
- Ο Κώστας Καραπαπάς για όλα: Αποκαλύψεις για μεταγραφές και προτάσεις (vid)
- Αντβέρπ – Ολυμπιακός: Ωραία ενέργεια από τον Ζέλσον, ο Φίλης αστοχεί για λίγο (vid)
- Ο Άρης ανακοίνωσε την απόκτηση του Σεμπάστιαν Παλάσιος: «Έρχομαι σε ομάδα με μεγάλη δυναμική»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 25.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/david-becker-jDVJH_9p3pk-unsplash-1-315x220.jpg)

































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442