
Θεσσαλονίκη: Ένταση μετά τον τελικό του Κυπέλλου – Φωτιές σε κάδους έξω από το Βικελίδης
Κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία και κινήθηκε προς το σημείο με τη συνοδεία δυνάμεων των ΜΑΤ
Τεταμένο ήταν το κλίμα έξω από το Κλεάνθης Βικελίδης μετά την ήττα του Άρη από τον Παναθηναϊκό με σκορ 1-0 και το χαμένο Κύπελλο.
Περίπου μια ώρα μετά τη λήξη του αγώνα άγνωστοι πυρπόλησαν κάδους απορριμμάτων περιμετρικά του γηπέδου.
Κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία και κινήθηκε προς το σημείο με τη συνοδεία δυνάμεων των ΜΑΤ. Τα άτομα που έβαλαν φωτιά στους κάδους είχαν αποχωρήσει.
Οι πυροσβέστες προχώρησαν στην κατάσβεση της φωτιάς, ενώ τρεις κάδοι απορριμμάτων καταστράφηκαν.
Δείτε βίντεο από το σημείο
Παράπονα από τη διαιτησία
Εν τω μεταξύ ο Άρης είχε πολλά παράπονα από τη διαιτησία της Στεφανί Φραοπάρ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος και έτσι αποφασίστηκε η ομάδα να μην παραλάβει τα μετάλλιά της πριν την απονομή του Παναθηναϊκού, σε ένδειξη διαμαρτυρίας.
Ωστόσο η απόφαση αυτή άλλαξε λίγο αργότερα αφού εν τέλει τα παρέλαβαν στον χώρο των αποδυτηρίων αφού υπήρχε σοβαρός λόγος.
Συγκεκριμένα, οι παίκτες της ομάδας από τη Θεσσαλονίκη κινδύνευαν με τιμωρία δύο αγωνιστικών έκαστος αν δεν έπαιρναν τα μετάλλια τους και έτσι αποφασίστηκε να λάβουν, έστω και στον χώρο των αποδυτηρίων και όχι στο γήπεδο.
- Οι αρχές στην Ισπανία διέταξαν την εκκένωση οκτώ δήμων κοντά στο Τολέδο εξαιτίας της πυρκαγιάς
- Επίθεση στο Pride: «Η ελευθερία μας δέχτηκε σήμερα μια φρικτή επίθεση» λέει ο δήμαρχος του Βερολίνου
- Αυτοκίνητο έπεσε στην παρέλαση του Pride του Βερολίνου – Τουλάχιστον ένας νεκρός – Σύλληψη υπόπτου
- Το Ιράν ανακοίνωσε τις λίστες των ζημιών που έχει προκαλέσει στον αμερικανικό στρατό στη Μέση Ανατολή
- Συγκλονίζει ο οδηγός μηχανής που καταπλακώθηκε από τη σκαλωσιά στον Πειραιά – «Άρχισα να φωνάζω βοήθεια»
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 26.07.2026]




