Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Μπαρτζώκας: «Περήφανοι για την ομάδα μας, θα επιστρέψουμε»

Μπαρτζώκας: «Περήφανοι για την ομάδα μας, θα επιστρέψουμε»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έκανε τον απολογισμό της σεζόν για την Euroleague και έδωσε το σύνθημα για τη συνέχεια των Πειραιωτών.

Την τρίτη θέση στο Final Four της Euroleague κατέλαβε ο Ολυμπιακός  που ευστόχησε σε 15 τρίποντα και έτσι επικράτησε της Φενέρμπαχτσε με 87-84 στον μικρό τελικό της διοργάνωσης.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στις δηλώσεις του έκανε τον απολογισμό της ευρωπαϊκής πορείας της ομάδας και παράλληλα έδωσε το σύνθημα για τη συνέχεια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα:

«Eίμαι πραγματικά περήφανος για την ομάδα μας, για τους παίκτες μας, για τον κόσμο μας και το σύλλογο μας. Κάναμε μια πραγματικά καλή σεζόν, χάσαμε τον ημιτελικό απέναντι σε μια πάρα πολύ καλή Ρεάλ και παίξαμε πραγματικά άσχημα στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο όλη η σεζόν ήταν σπουδαία. Θα επιστρέψουμε και πάλι».

Σάρας για Μπαρτζώκα: «Περνάμε χρόνο μαζί το καλοκαίρι, μαθαίνω πολλά από αυτόν»

O Σαρούνας Γιασικεβίτσιους έπλεξε το εγκώμιο του Γιώργου Μπαρτζώκα, αποκαλύπτοντας πως «μαθαίνω από αυτόν πολλά πράγματα, στο να ζητάω από την ομάδα να είναι υπομονετική», όπως είπε χαρακτηριστικά.

Για τον Μπαρτζώκα: «Δεν μπορείς να πεις ότι ξέρω τον Γιώργο προσωπικά πάρα πολύ καλά. Περνάμε χρόνο μαζί τον καλοκαίρι. Αγαπώ απόλυτα πώς κυκλοφορούν την μπάλα, το πόσο υπομονετικοί είναι, πόσο αλτρουιστές είναι. Νομίζω είναι το μπάσκετ του Μπαρτζώκα. Την ίδια στιγμή πρέπει αν έχεις τέτοιου είδους χαρακτήρες στην ομάδα. Τους παίκτες που είναι εγωιστές, εκείνους που είναι πρόθυμοι να θυσιαστούν για την ομάδα. Μαθαίνω από αυτόν πολλά πράγματα, στο να ζητάω από την ομάδα να είναι υπομονετική. Μου αρέσει το μπάσκετ που παίζουν».

Για το τι χρειάζεται να βελτιώσει η ομάδα του: «Πρέπει να είμαστε πιο συμπαγείς. Επαναλαμβάνω αυτή τη λέξη. Κάπως βρίσκουμε τον τρόπο να κάνουμε παιδικά λάθη. Οι βετεράνοι και ειδικά οι παίκτες που παίζουν τα περισσότερα λεπτά είναι πολύ συμπαγείς στο πλάνο σε ό,τι αποφασίζουμε να κάνουμε. Την Πέμπτη θα ξεκινήσουμε τους ημιτελικούς με τη Μπεσίκτας και το ρόστερ θα είναι τελείως διαφορετικό. Μπορώ να χρησιμοποίησω 5 από αυτούς τους παίκες. Για παράδειγμα χρησιμοποιήσαμε δύο διαφορετικά ρόστερ πριν το Final Four και αυτός ίσως είναι ο λόγος που δεν πετύχαμε».

inSports

Στίβεν Φράι για Γλυπτά Παρθενώνα: «Θα ήταν αριστοκρατικό αν το Βρετανικό Μουσείο τα επέστρεφε»

Την τελευταία δεκαετία, ο ηθοποιός Στίβεν Φράι κάνει εκστρατεία για την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024