Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Χρήστος Νικολόπουλος: «Καλά έκανε η Χαρούλα Αλεξίου και σταμάτησε το τραγούδι»

Χρήστος Νικολόπουλος: «Καλά έκανε η Χαρούλα Αλεξίου και σταμάτησε το τραγούδι»

«Είμαι της άποψης ότι, αν η φωνή δεν βοηθάει τον ερμηνευτή, θα πρέπει να σταματάει» υποστήριξε ο συνθέτης αναφορικά με την απόφαση της σπουδαίας Χαρούλας Αλεξίου.

Ο συνθέτης Χρήστος Νικολόπουλος βρέθηκε σήμερα Κυριακή, στην εκπομπή «Δύο στις 10» της ΕΡΤ με τους Ζωή Κρονάκη και Δημήτρη Γιαγτζόγλου.

Ο σπουδαίος βιρτουόζος του μπουζουκιού έδωσε μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης και μεταξύ άλλων εξέφρασε και την προσωπική του άποψη για την απόφαση της Χάρις Αλεξίου να αποσυρθεί από τον χώρο της μουσικής έπειτα από μια κορυφαία καριέρα πολλών ετών στο τραγούδι.

«Δεν είναι καθόλου εύκολη απόφαση»

Πιο συγκεκριμένα, ο Χρήστος Νικολόπουλος ανέφερε: «Καλά έκανε η Χαρούλα Αλεξίου και σταμάτησε το τραγούδι. Και ‘γω είμαι της άποψης ότι, αν η φωνή δεν βοηθάει τον ερμηνευτή, θα πρέπει να σταματάει ή να περιορίζεται ή να κάνει κάτι άλλο. Θέλει βέβαια πολύ μεγάλη δύναμη αυτή η απόφαση. Πάρα πολύ μεγάλη δύναμη, πάρα πολύ. Δεν είναι καθόλου εύκολη απόφαση», συμπλήρωσε ο συνθέτης.

Στη συνέχεια, μίλησε και σε ένα περισσότερο γενικό πλαίσιο, αναφέροντας: «Έχω δει καλλιτέχνες να έχουν φτάσει σε ένα σημείο που να μην μπορούν να τραγουδήσουν και να επιμένουν, αρκετές φορές, δυστυχώς. Πολλοί το κάνουν όμως για λόγους βιοποριστικούς γιατί οι παλιοί τραγουδιστές, της μεσαίας κατηγορίας, νόμιζαν ότι οι εποχές θα είναι πάντα χρυσές και δεν έκαναν τα κουμάντα τους για να μπορούν να ζήσουν την υπόλοιπη ζωή τους. Έτσι αναγκάζονται, με κακό τρόπο ερμηνείας, να συνεχίζουν να τραγουδούν».

Κεντρική φωτογραφία θέματος: Facebook

inSports

«Θα κάνει πρόταση σε Μπράουν ο Παναθηναϊκός»

Εξελίξεις από το Ισραήλ για Λορέντζο Μπράουν και Παναθηναϊκό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024