Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Δημήτρης Σταρόβας: Πότε παίρνει εξιτήριο από το Τζάνειο

Δημήτρης Σταρόβας: Πότε παίρνει εξιτήριο από το Τζάνειο

Ο γνωστός καλλιτέχνης δείχνει σημάδια βελτιώσης μετα την περιπέτεια με την υγεία του.

Ο Δημήτρης Σταρόβας μετά το επεισόδιο κολπικής μαρμαρυγής που υπέστη πριν από δύο ημέρες, άλλαξε δωμάτιο αλλά και κλινική και πλέον βρίσκεται στην Καρδιολογική.

Σύμφωνα με τη σύντροφό του Άννα Σταθάκη: «Τον έχει αναλάβει πλέον η Καρδιολογική Κλινική, έπειτα από την αμέριστη φροντίδα που δέχτηκε από τη Νευρολογική Κλινική του νοσοκομείου. Από χθες το απόγευμα, έδειξε να σταθεροποιείται και πάλι, όλες οι τιμές ήλθαν σε κανονικά επίπεδα και η βραδιά ήταν απολύτως ήρεμη. Προχωράμε αισιόδοξα».

Το επεισόδιο της κολπικής μαρμαρυγής

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη αναφέρθηκε στους λόγους που έγινε αυτή η αλλαγή. «Έτσι έπρεπε να γίνει, γιατί έκανε το επεισόδιο της κολπικής μαρμαρυγής. Θα συνεχίσει να παρακολουθείται από τους νευρολόγους της Νευρολογικής Κλινικής, σωστή η μετακίνηση. Από χθες πάει πολύ καλά. Θα χρειαστεί κάποιο μικρό χρονικό διάστημα για να συνεχίσει εκεί τη φαρμακευτική του αγωγή για τη συγκεκριμένη μικρή επιπλοκή και μετά θα πάει σπίτι του» εξήγησε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ.

Η κατάσταση της υγείας του καλλιτέχνη

Ερωτηθείσα αν το εγκεφαλικό που υπέστη ο τραγουδιστής προκλήθηκε από το πρόβλημα στην καρδιά, είπε: «Η κολπική μαρμαρυγή είναι μια αιτία που μπορεί να προκαλέσει αγγειακά εγκεφαλικά επεισόδια.

Είναι μια καρδιακή πάθηση που χαρακτηρίζεται από μια αρρυθμία. Αυτή μπορεί να δημιουργήσει θρόμβους και να κάνει εγκεφαλικό επεισόδιο, γι’ αυτό πρέπει γρήγορα να την ανατάξουμε και να επανέλθει ο ασθενής σε φυσιολογικό ρυθμό… Πάει πολύ καλά με τη φαρμακευτική αγωγή, είναι σε πολύ καλά χέρια. Η Καρδιολογική Κλινική του “Τζάνειου” είναι από τις καλύτερες και νομίζω ότι σε λίγες ημέρες θα πάει σπίτι του».

inSports

Φοβερός Εμμανουήλ Καραλής και 5,82 μ. στο Fly Athens

Ακόμη ένας σπουδαίος αγώνας από τον Εμμανουήλ Καραλή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024