Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Στο εξώφυλλο του Tatler: Το αδιανόητο ποσό που κοστίζουν τα χρυσαφικά που φοράει η Κέιτ Μίντλεντον

Στο εξώφυλλο του Tatler: Το αδιανόητο ποσό που κοστίζουν τα χρυσαφικά που φοράει η Κέιτ Μίντλεντον

Μια τιάρα, ένα ζευγάρι σκουλαρίκια, ένα βραχιόλι και ένα δαχτυλίδι...

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας φορά κοσμήματα αξίας άνω των 1,4 εκατομμυρίων λιρών στο τελευταίο αμφιλεγόμενο σκίτσο της, το οποίο φιλοξενήθηκε στο εξώφυλλο του περιοδικού Tatler  σύμφωνα με έναν ειδικό σε κοσμήματα.

Το σκίτσο της Κέιτ Μίντλεντον δημιουργήθηκε από την Hannah Uzor, μια εξαιρετικά δυναμική καλλιτέχνιδα με καταγωγή από την Βρετανία και την Ζάμπια.

Η εικόνα απεικονίζει την πριγκίπισσα στο πρώτο κρατικό συμπόσιο της βασιλείας του βασιλιά Καρόλου τον Νοέμβριο του 2022, για τον πρόεδρο της Νότιας Αφρικής Cyril Ramaphosa.

Εικονίζεται συγκροτημένη, όρθια και με το βλέμμα στραμμένο προς τα εμπρός, με ένα βασιλικό λευκό βραδινό φόρεμα της Jenny Packham μέχρι το πάτωμα με αστραφτερές λεπτομέρειες στους ώμους.

Πόσο κοστίζουν τα κοσμήματα που φοράει

Η μελλοντική βασίλισσα απέτισε φόρο τιμής τόσο στη βασίλισσα Ελισάβετ όσο και στην εκλιπούσα πεθερά της, πριγκίπισσα Νταϊάνα, φορώντας την τιάρα Lover’s Knot της βασίλισσας Μαρίας, με διαμάντια και μαργαριτάρια, η οποία λέγεται ότι αξίζει 1 εκατομμύριο λίρες (1.173.470 ευρώ) , σύμφωνα με το express.co.uk.

Φόρεσε επίσης τα σκουλαρίκια με διαμάντια και μαργαριτάρια της πριγκίπισσας Νταϊάνα, τα οποία διαθέτουν διάφορα κοψίματα διαμαντιών και ένα κρεμαστό μαργαριτάρι της Νότιας Θάλασσας, με τους ειδικούς να εκτιμούν ότι η αξία τους ανέρχεται στις 65.000 λίρες (76.275 ευρώ)

Η Κέιτ φόρεσε το παγκοσμίως γνωστό δαχτυλίδι αρραβώνων με ζαφείρι Κεϋλάνης 12 καρατίων, το οποίο ανήκε παλαιότερα στην πριγκίπισσα Νταϊάνα, με τους ειδικούς να εκτιμούν ότι αξίζει 390.000 λίρες (457.653 ευρώ).

Τέλος, αν και δεν περιλαμβάνεται στο πορτραίτο, η Κέιτ φορούσε επίσης το βραχιόλι με τα τέσσερα μαργαριτάρια που ανήκε κάποτε στην εκλιπούσα βασίλισσα, η οποία φέρεται να το κληρονόμησε μετά το θάνατο της γιαγιάς της, βασίλισσας Μαρίας, το 1953. Το εντυπωσιακό κομμάτι λέγεται ότι αξίζει 40.000 λίρες (46.938 ευρώ).

inSports

Μεγαλώνει τον μύθο του ο Ολυμπιακός: Έφτασε τους 314 τίτλους σε ομαδικά αθλήματα

Ο Ολυμπιακός, με την κατάκτηση της Handball Premier, έφτασε τους 314 τίτλους σε ομαδικά αθλήματα ανδρών και γυναικών – Αναλυτικά η λίστα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024