Κυριακή 16 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Κλειστά «χαρτιά» από Μάντζιο

Κλειστά «χαρτιά» από Μάντζιο

Ο προπονητής του Άρη δεν αποκάλυψε τις επιλογές του σε ότι αφορά την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει στον αυριανό (25/5) τελικό του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό...

Η προετοιμασία του Άρη για τον αυριανό (25/5) τελικό με τον Παναθηναϊκό θα ολοκληρωθεί με την απογευματινή προπόνηση στο «Πανθεσσαλικό», ενώ ο Άκης Μάντζιος φαίνεται ότι θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή για συγκεκριμένες θέσεις στην ενδεκάδα.

Ο Έλληνας τεχνικός δεν αποκάλυψε στις δοκιμές που έκανε τις προηγούμενες μέρες, τις σκέψεις του σε ότι αφορά το βασικό σχήμα. Το μεγάλο δίλημμα για τον προπονητή του Άρη φαίνεται ότι είναι το αν θα χρησιμοποιήσει τον Βερστράτε ή τον Γκαρθία. Στην πρώτη περίπτωση ο Βέλγος χαφ θα είναι ο παρτενέρ του Ζουλ και ο Νταρίντα θα αγωνιστεί σε ρόλο επιτελικού χαφ.

Το δεύτερο σενάριο

Στο δεύτερο ενδεχόμενο ο Τσέχος μέσος θα «οπισθοχωρήσει» ως παρτενέρ του Ζουλ και ο Γκαρθία θα παίξει πίσω από τον Μορόν. Ακόμα, οι Σαμόρα και Σαβέιρο είναι οι δυο βασικοί υποψήφιοι για τη θέση στην αριστερή πλευρά της μεσαίας γραμμής, χωρίς, πάντως, να μπορεί να αποκλειστεί κάποια έκπληξη.

Τέλος, με δεδομένο ότι θα πρέπει να βρίσκονται στην αποστολή οι νεαροί Παναγίδης και Αγοραστός, βάση των κανονισμών της διοργάνωσης, ο Μάντζιος θα πρέπει να αποφασίσει για τους παίκτες που θα αφήσει εκτός, ενώ δεν έχει ανακοινώσει ακόμα τις επιλογές του.

inSports

«Τρέλα» στην Κρήτη για τον Ολυμπιακό: Οι ευρωκούπες έκαναν τον γύρο του νησιού (pics+vids)

Χιλιάδες φίλοι του Ολυμπιακού έβγαλαν φωτογραφίες και βίντεο με τις κούπες του Conference και Youth League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 16 Ιουνίου 2024