Κυριακή 16 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Ναν: «Βγάλαμε άμυνες και βρήκαμε λύσεις στην επίθεση»

Ναν: «Βγάλαμε άμυνες και βρήκαμε λύσεις στην επίθεση»

Ο Κέντρικ Ναν μίλησε για τη μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Φενέρμπαχτσε ενώ τόνισε πως δεν τον νοιάζει ποιος θα περάσει από το άλλο ζευγάρι.

Πανευτυχής ήταν ο Κέντρικ Ναν μετά την πρόκριση του Παναθηναϊκού επί της Φενέρμπαχτσε και έκανε λόγο για ένα πολύ σκληρό παιχνίδι ενώ δήλωσε πως δεν τον ενδιαφέρει ο αντίπαλος στον τελικό.

«Δεν με ενδιαφέρει ποιος θα κερδίσει στον άλλο ημιτελικό. Θα τον δω και θα κάνω… σκάουτινγκ και για τις δύο ομάδες», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όσα είπε ο Ναν:

«Ήταν ένα πολύ σκληρό παιχνίδι. Η Φενέρ είναι πολύ καλή ομάδα, αλλά ήρθαμε έτοιμοι να παίξουμε. Μπήκαμε πολύ καλά στο ματς, έκαναν την αντεπίθεσή τους, αλλά κρατήσαμε το προβάδισμα και πήραμε τη νίκη. Ήταν σημαντικό να βγάλουμε κάθε άμυνα που μπορέσαμε να βγάλουμε.

Αυτό κάναμε, βγάλαμε τις άμυνες και βρήκαμε τις λύσεις στην επίθεση για να κερδίσουμε. Έχουμε πολλούς σπουδαίους ανθρώπους στο κλαμπ, από την κορυφή ως τα κάτω, είμαστε όλοι ενωμένοι, ο ένας δίπλα στον άλλο, δουλεύουμε σκληρά, αυτά είναι που λατρεύω σε αυτή την ομάδα. Δεν με ενδιαφέρει ποιος θα κερδίσει στον άλλο ημιτελικό. Θα τον δω και θα κάνω… σκάουτινγκ και για τις δύο ομάδες».

Χουάντσο: «Βγάλαμε μεγάλη ενέργεια, ανυπομονώ για τον τελικό»

«Νιώθω υπέροχα. Ένα παιχνίδι μεγάλο σε διάρκεια, το οποίο άργησε να αρχίσει, αλλά παίξαμε δυνατά, από την αρχή ως το τέλος και αξίζαμε να κερδίσουμε. Ξέραμε πως η Φενέρμπαχτσε θα αντιδράσει, έχει μεγάλους παίκτες και προπονητή, αλλά κι εμείς καταφέραμε να βρούμε τις λύσεις και να κερδίσουμε. Βγάλαμε μεγάλη ενέργεια, ο Καλαϊτζάκης πρόσφερε σημαντικά λεπτά και είμαι πολύ χαρούμενος για όλη την ομάδα, τους φιλάθλους μας και ανυπομονώ για τον τελικό».

inSports

Χαμός και στον Άγιο Νικόλαο: Ολοκληρώθηκε η περιοδεία των τροπαίων στην Κρήτη (vid)

Τα τρόπαια του Conference και Youth League έκαναν την τελευταία τους στάση στην Κρήτη και συγκεκριμένα στον Άγιο Νικόλαο…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 16 Ιουνίου 2024