Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Σκληρή απάντηση της Κουμουνδούρου στην κριτική για «ασπόνδυλο κόμμα»

Σκληρή απάντηση της Κουμουνδούρου στην κριτική για «ασπόνδυλο κόμμα»

Μηνύματα πως το κόμμα έχει πλέον πάρει άλλο δρόμο και δεν έχουν θέση πλέον τέτοιες απόψεις στο ΣΥΡΙΖΑ της νέας εποχής. 

Δηκτικό σχόλιο και με μηνύματα προς όλες τις κατευθύνσεις στέλνουν από την Κουμουνδούρου με αφορμή την επιστολή γεμάτο αιχμές προς τον Στέφανο Κασσελάκη, όπου η Ζωή Καρκούλια μέλος της ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ ζητά από την γραμματέα Ράνια Σβίγκου τη σύγκληση του Οργάνου και κάνει λόγο για μετατροπή του ΣΥΡΙΖΑ σε ένα «ασπόνδυλο κόμμα».

Εμείς πάμε μπροστά λένε από τον ΣΥΡΙΖΑ και κοιτάμε τις ευρωεκλογές, δεν ανασταίνονται οι πεθαμένοι. Αυτό εμμέσως πλην σαφώς δείχνει ότι το κόμμα έχει πλέον πάρει άλλο δρόμο στο ΣΥΡΙΖΑ της νέας εποχής, ενώ προτεραιότητα δίνεται στη μάχη που δίνει στις ευρωεκλογές.

Σημειώνεται ότι με μια επιστολή γεμάτο αιχμές προς τον Στέφανο Κασσελάκη η Ζωή Καρκούλια, μέλος της ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ ζητά από την γραμματέα Ράνια Σβίγκου τη σύγκληση του Οργάνου και Κάνει λόγο για μετατροπή του ΣΥΡΙΖΑ σε ένα «ασπόνδυλο κόμμα».

Εγκαλεί την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ για μεταβολή των ψηφισμένων θέσεων του κόμματος και τη μετάλλαξή του σε ένα άλλο κόμμα που δυστυχώς δεν έχει καμία σχέση ούτε με την αριστερά, ούτε καν τη σοσιαλδημοκρατία και το κέντρο και το χειρότερο, ούτε με τον ίδιο του τον εαυτό.

Υποστηρίζει επίσης ότι ο Στέφανος Κασσελάκης αναφέρεται στο ΝΑΤΟ και το αποκαλεί «ιερή αμυντική συμμαχία» με γνωστό το ρόλο του ΝΑΤΟ ιστορικά και για τη χώρα μας και για την ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων κλπ. «Οι απόψεις – θέσεις που εκφράζει περί αγοράς και λειτουργίας του ιδιωτικού τομέα δεν είναι μόνο μακριά από τις διαχρονικά εκφρασμένες θέσεις του κόμματος αλλά και μακριά από όποιο προοδευτικό κόμμα και εφάπτεται σχεδόν με τις μεγαλοστομίες του κ. Μητσοτάκη», προσθέτει.

inSports

Φοβερός Εμμανουήλ Καραλής και 5,82 μ. στο Fly Athens

Ακόμη ένας σπουδαίος αγώνας από τον Εμμανουήλ Καραλή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024