Κυριακή 16 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Μπόχουμ – Φορτούνα Ντίσελντορφ 0-3: «Αγκαλιά» με την άνοδο - Σούπερ ματς από τον Τζόλη

Μπόχουμ – Φορτούνα Ντίσελντορφ 0-3: «Αγκαλιά» με την άνοδο – Σούπερ ματς από τον Τζόλη

Με τον Χρήστο Τζόλη να μοιράζει μία ασίστ και να έχει συμμετοχή στα άλλα δύο γκολ, η Φορτούνα Ντίσελντορφ επιβλήθηκε της Μπόχουμ στο μπαράζ ανόδου και είναι μια ανάσα από την Bundesliga.

Έτοιμη να επιστρέψει στα «σαλόνια» της Bundesliga έπειτα από 4 χρόνια παραμονής στη Β’ Κατηγορία είναι πλέον η Φορτούνα Ντίσελντορφ.

Η ομάδα του Χρήστου Τζόλη (πρώτος σκόρερ της κατηγορίας με 22 γκολ), ο οποίος ξεκίνησε βασικός και πρωταγωνίστησε ξανά, μετρώντας άλλη μία ασίστ (7η εφετινή), θριάμβευσε εκτός έδρας επί της Μπόχουμ με 3-0 στο πρώτο μπαράζ παραμονής/ανόδου στην Bundesliga και ουσιαστικά «αγκάλιασε» την επιστροφή της ενόψει της ρεβάνς που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα (27/5, 21:30) στην «Merkur Spiel-Arena» του Ντίσελντορφ.

Μεγάλη εμφάνιση από τον Ελληνα μεσοεπιθετικό, που συνέβαλε τα μέγιστα στη νίκη της Φορτούνα.

Το ματς στο «Vonovia Ruhrstadion» ξεκίνησε με τη Φορτούνα να πατάει το… γκάζι γίνεται από νωρίς το «αφεντικό» στο γήπεδο. Στο 13’ ο Τζόλης εκτέλεσε κόρνερ απ’ τα αριστερά, με τον Φίλιπ Χόφμαν να κάνει κάκιστο υπολογισμό και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-0 των φιλοξενούμενων.

Στο 17’ ο Μπερνάρντο είχε «κεραυνό» στο αριστερό δοκάρι στη μεγαλύτερη ευκαιρία της Μπόχουμ, ενώ στο 64’ ο Φέλιξ Κλάους διπλασίασε τα τέρματα της Φορτούνα, υποδεχόμενος μία εξαιρετική ασίστ απ’ τον Τζόλη. Την τελική… πινελιά στο μεγάλο διπλό της Φορτούνα έβαλε στο 72’ ο Γιανίκ Ένγκελχαρντ με κοντινό πλασέ ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Τζόλη και κακή απομάκρυνση του αντίπαλου τερματοφύλακα, για να διαμορφωθεί το τελικό 3-0.

Οι συνθέσεις:

Μπόχουμ (Μπούτσερ): Λούθε, Πάσλακ, Όρντετς, Σλότερμπεκ, Μπερνάρντο, Οστερχάγκε (63′ Λοσιγιά), Μπέρο, Ασάνο (63′ Μπροσίνσκι), Στέγκερ, Βίτεκ, Χόφμαν (72′ Πασιένσια)

Φορτούνα (Τιούνε): Κάστενμαϊερ, Ζίμερμαν, Όντερντορφ, Ντε Βάις, Ιγιοχά, Κλάους (87′ Νιέμιετς), Τανάκα, Σομπότκα (80′ Γιοχάνενσον), Τζόλης (87′ Άπελκαμπ), Ένγκελχαρντ (87′ Ουτσίνο), Βέρμεϊ (Ντάφερνερ)

inSports

«Η Τσέλσι αγόρασε τον Ολίσε από την Κρίσταλ Πάλας»

Εξαετές συμβόλαιο με τον Μίκαελ Ολίσε υπέγραψε η Τσέλσι, σύμφωνα με την ιστοσελίδα « TEAMtalk».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 16 Ιουνίου 2024