Ο… σταρ του Final Four – Οπαδοί της Φενέρ φωτογραφίζονται με τον Γιώργο Μπαρτζώκα (pic)
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είναι σημείο αναφοράς στο Βερολίνο. Και όλοι… παρακαλάνε για μια φωτογραφία με τον καλύτερο προπονητή της Euroleague τις δύο προηγούμενες χρονιές
Μπορεί το 2022 και το 2023 ο Ολυμπιακός να μην κατέκτησε τη Euroleague, αλλά ο Γιώργος Μπαρτζώκας κέρδισε δικαιωματικά το βραβείο του κορυφαίου προπονητή της διοργάνωσης.
Το μπάσκετ που έπαιξαν οι Πειραιώτες, ειδικά πέρσι, ήταν κατά γενική ομολογία το καλύτερο σε όλη την Ευρώπη. Με τον έμπειρο τεχνικό να πιστώνεται την ολική επιστροφή του Ολυμπιακού στην ελίτ του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Με την τρίτη σερί συμμετοχή σε Final Four να αποτελεί ρεκόρ για τους «ερυθρόλευκους», καθώς δεν το έχουν καταφέρει ποτέ ξανά στο παρελθόν. Το έκανε και αυτό λοιπόν ο Μπαρτζώκας!
Αναμφίβολα, ο Έλληνας προπονητής έχει κερδίσει τον σεβασμό ολόκληρης της μπασκετικής Ευρώπης. Και άπαντες εκτιμούν το έργο του στο άθλημα και την εκπληκτική του πορεία.
Η Φενέρμπαχτσε ενδέχεται να αποτελέσει τον αντίπαλο του Ολυμπιακού στον τελικό της Κυριακής (26/5). Εφόσον φυσικά αμφότεροι ξεπεράσουν τα εμπόδια των Παναθηναϊκού και Ρεάλ αντίστοιχα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσε δεν σέβονται και δεν εκτιμούν τον Γιώργο Μπαρτζώκα. Τουναντίον… παρακαλάνε για μία φωτογραφία με τον τρεις φορές κορυφαίο προπονητή της Euroleague (2013, 2022, 2023).
Στην παρακάτω φωτογραφία ο φίλαθλος της Φενέρ πήρε τον γιο του και ζήτησε από τον Μπαρτζώκα να βγουν μία φωτογραφία όλοι μαζί. Και φυσικά ο κόουτς των «ερυθρόλευκων» δεν αρνήθηκε και αποδέχτηκε με χαρά την επιθυμία του Τούρκου οπαδού.
Δείτε τη φωτογραφία του Μπαρτζώκα με τον υποστηρικτή της Φενέρ και τον γιο του:

- Έπος: Τενίστρια πέταξε ρακέτα στον διαιτητή και… δεν τιμωρήθηκε (vid)
- Ο ΠΑΟΚ ρώτησε για τον Γουίλι Ερνανγκόμεθ – Τι ισχύει με τον αδερφό του Χουάντσο
- «Ο Γεντβάι φεύγει από τον Παναθηναϊκό – Έκλεισε στην Αλ Σαμπάμπ» (pic)
- Η Βιλερμπάν έδωσε εγγυήσεις στον Φρανσίσκο και «τελείωσε» τις φήμες για το μέλλον του
- Ελλάδα – Ιταλία: Μεγάλη «μάχη» για την πρόκριση στον τελικό του World Cup στο Σίδνεϊ!
- Ολυμπιακός: Τελευταίο φιλικό πριν τη Ναϊμέγκεν
- Τσιτσιπάς: «Τα αεροδρόμια θα έπρεπε να έχουν μια ουρά για όσους ξέρουν να βγάζουν το λάπτοπ τους»
- Παναθηναϊκός: «Το ποσοστό μεταπώλησης που διατήρησε η Χάποελ Μπερ Σεβά στον Κάνγκουα»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 25.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/david-becker-jDVJH_9p3pk-unsplash-1-315x220.jpg)




![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-230x130.jpg)
















































![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-315x220.jpg)











Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442