Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Πρόεδρος ΚΕΔΕ: «Η άθληση εντάσσεται στις κοινωνικές πολιτικές των Δήμων»

Πρόεδρος ΚΕΔΕ: «Η άθληση εντάσσεται στις κοινωνικές πολιτικές των Δήμων»

Με σαφή τρόπο ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ αναφέρθηκε στην μέγιστη αξία των προγραμμάτων άθλησης για όλους.

«Να βρούμε με ποιον τρόπο θα αναβαθμίσουμε τα προγράμματα άθλησης για όλους, πως θα πετύχουμε να προσελκύσουμε ακόμη περισσότερους συμπολίτες μας ώστε να αξιοποιήσουν την ευκαιρία που τους προσφέρεται για άθληση και προαγωγή της υγείας τους, καθώς και πως θα καταφέρουμε και στο μέλλον μέσα από την υλοποίηση τους να παρέχουμε ποιοτικές υπηρεσίες άθλησης στους συμμετέχοντες» ανέφερε  ο Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας Λάζαρος Κυρίζογλου για τα προγράμματα άθλησης για όλους.

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και Δήμαρχος Αμπελοκήπων Μενεμένης πρόσθεσε: «Για τους Δήμους μας, η σημασία των προγραμμάτων άθλησης για όλους ήταν, είναι  και θα είναι και στο μέλλον σημαντική.

Για μας είναι κάτι παραπάνω από ζήτημα άθλησης, αφού εντάσσονται στις κοινωνικές πολιτικές των δήμων μας».

Σε διαρκή επιστημονική επίβλεψη

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ τόνισε επίσης: «Παράλληλα, αξιοποιούμε τη γνώση εξειδικευμένων επιστημόνων, αφού τα προγράμματα αυτά εκτελούνται με ασφάλεια και κάτω από διαρκή  επιστημονική επίβλεψη.

Εξασφαλίζουν με τον τρόπο που υλοποιούνται ποιοτικές επιλογές άθλησης και βελτίωσης της υγείας και δίνουν δημιουργική διέξοδο σε  δεκάδες χιλιάδες συμπολίτες μας, κάθε ηλικίας.

Με τη συνεργασία του Κεντρικού Κράτους και της αυτοδιοίκησης τα προγράμματα άθλησης για όλους αποτελούν μια ουσιαστική κοινωνική επένδυση, διότι συμβάλλουν στη διατήρηση και τη βελτίωση της υγείας των πολιτών, μέσω της άσκησης.

Ταυτόχρονα, καλλιεργούν και αναπτύσσουν τόσο τις διαπροσωπικές σχέσεις εντός των τοπικών κοινωνιών όσο και τη σχέση ανθρώπου και φυσικού περιβάλλοντος.

Η πολυμορφία και η ποικιλία των προγραμμάτων, η στόχευσή τους στις ιδιαίτερες ανάγκες των τοπικών κοινωνιών και συγκεκριμένων κοινωνικών ομάδων, καθώς και το εξαιρετικά χαμηλό κόστος συμμετοχής καταδεικνύουν αυτό το ξεκάθαρο κοινωνικό πρόσημο, αποδεικνύοντας ότι είναι πράγματι σχεδιασμένα για όλους».

inSports

Γιώργος Πρίντεζης: Η ώρα της επιστροφής

Η μεγάλη απόφαση του Γιώργου Πρίντεζη, δύο χρόνια μετά το τέλος της καριέρας του ως μπασκετμπολίστας

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024