
Μπελότι: «Θα έδινα τα πάντα για να σκοράρω και πάρει η Φιορεντίνα το Conference League»
Ακριβώς μία εβδομάδα πριν τον μεγάλο τελικό του Conference μεταξύ Ολυμπιακού και Φιορεντίνα (29/5), ο Αντρέα Μπελότι μίλησε στην Media Day των «βιόλα» για το ματς της «OPAP Arena»
Η αντίστροφη μέτρηση για τον μεγάλο τελικό του Europa Conference League, μεταξύ Ολυμπιακού και Φιορεντίνα στην OPAP Arena (29/5 22:00) έχει ξεκινήσει, αφού πλέον βρισκόμαστε μία εβδομάδα μακριά από το μεγάλο ποδοσφαιρικό «ραντεβού».
Στην Media Day των «βιόλα», ο Αντρέα Μπελότι μίλησε για το επικείμενο παιχνίδι με τους ερυθρόλευκους και στάθηκε στο γεγονός πως θέλει πάρα πολύ να πάρει το τρόπαιο, ενώ τόνισε πως πριν ένα χρόνο, αγωνιζόμενος στην Ρόμα, δεν πίστευε ότι θα βρεθεί στην ομάδα της Φλωρεντίας και θα διεκδικεί έναν ευρωπαϊκό τίτλο.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ιταλός επιθετικός:
«Εάν μου έλεγαν έναν χρόνο πριν πως θα έπαιζα ευρωπαϊκό τελικό με την Φιορεντίνα, δεν θα το πίστευα. Και αυτό γιατί χρειάζεται να κάνεις μία μακρά διαδρομή για να φτάσεις σε έναν τελικό», ανέφερε αρχικά, ενώ συνέχισε:
«Θα πρέπει να δώσεις πάρα πολλά ματς όπου βρίσκεις συχνά, δυνατές ομάδες. Ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι να φτάσουμε μέχρι το τέλος. Τα καταφέραμε και φέτος, με δεδομένο πως οι συμπαίκτες μου το είχαν πετύχει και πέρυσι και αυτό μπορεί να είναι ένα επιπλέον κίνητρο για εμάς».
Για την κατάκτηση του Euro2020, που ήταν και πάλι «εκτός» έδρας: «Για μένα μετράει πολύ η παρουσία μου στο προηγούμενο Euro, γιατί εκείνη την εμπειρία θα την κουβαλώ σε όλη την καριέρα μου. Εκεί χρειάστηκε να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας, επειδή παίζαμε στην Αγγλία κόντρα στους Άγγλους και με το καλημέρα βρεθήκαμε πίσω στο σκορ.
Όλα έμοιαζαν να είναι άσχημα για εμάς αλλά στο τέλος καταφέραμε να διαχειριστούμε άψογα την κατάσταση. Αυτό θα πρέπει να κάνουμε, αν χρειαστεί, και αυτή τη φορά».
Για τον τελικό της 29ης Μαΐου: «Θα έδινα τα πάντα για να σκοράρω και να πάρει η Φιορεντίνα το τρόπαιο. Ξέρω πόσο σημαντικό είναι αυτό το τρόπαιο για αυτή την πόλη και αυτή τη φανέλα.
Είμαι έτοιμος να δώσω τα πάντα, θα κάνουμε τα πάντα για την Φλωρεντία και τον Τζο Μπαρόνε (σ.σ. ο γενικός διευθυντής των βιόλα που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 57 ετών πριν λίγους μήνες, από καρδιακή προσβολή)».
- Fuel Pass: Στις 6 Απριλίου ανοίγει η πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων – Αναλυτικά τα ποσά
- Απογοήτευση στην Ιταλία για τον αποκλεισμό – Γκατούζο: «Αν κάποιος με τρυπήσει, δεν υπάρχει αίμα…»
- Ηράκλειο: Γυναίκα πέταξε κοσμήματα αξίας 5.000 ευρώ από το μπαλκόνι – Έπεσε θύμα απάτης
- Οικόπεδα: Αρχίζουν από σήμερα οι υποχρεωτικοί καθαρισμοί για το 2026 – Τα πρόστιμα
- Λήξη συναγερμού στη Λήμνο: Ελεύθερος ο Αυστριακός τουρίστας που συνελήφθη για κατασκοπεία
- Μουντιάλ 2026: Αυτές είναι οι 48 ομάδες της τελικής φάσης και οι 12 όμιλοι


