
Εντυπωσιακό ξεκίνημα από την Αταλάντα στον τελικό: 1-0 στο 12′ με τον Λούκμαν (vid)
Ο Ζαπακόστα έκανε το γύρισμα από τα δεξιά, η μπάλα πέρασε από όλη την άμυνα της Λεβερκούζεν και ο Λούκμαν πρόλαβε τον Παλάσιος για το 1-0 της Αταλάντα στο 12′.
Ξεκίνημα με γκολ για την Αταλάντα στον τελικό του Europa League!
Η ομάδα από το Μπέργκαμο μπήκε καλά στο ματς και στην πρώτη της ευκαιρία κατάφερε να ανοίξει το σκορ.
Στο 12′ συγκεκριμένα, ο Ζαπακόστα από τα δεξιά έκανε το γύρισμα στην καρδιά της περιοχής, η μπάλα πέρασε από όλη την άμυνα της Λεβερκούζεν και ο Λούκμαν πρόλαβε τον Παλάσιος για το 1-0 από κοντά.
Για ακόμη μία φορά οι αήττητες φέτος «ασπιρίνες» βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο και καλούνται να βγάλουν αντίδραση για να μην χάσουν το τρόπαιο.
Δείτε το γκολ:
- Διχάζει την Ιταλία η υπόθεση του κοσμηματοπώλη που καταδικάστηκε γιατί δολοφόνησε τους δύο ληστές του
- Ουκρανία: 2 νεκροί και 8 τραυματίες σε ρωσικά πλήγματα στην Οδησσό
- Το Ιράν ανταποδίδει τα πλήγματα των ΗΠΑ με επιθέσεις σε εγκαταστάσεις τους στο Κουβέιτ και το Μπαχρέιν
- Καύσωνας Ιουνίου: Τουλάχιστον 12.000 επιπλέον θάνατοι στην Ευρώπη
- Μεξικό: Δολοφόνησαν δημοσιογράφο κοντά στο σπίτι του, δίπλα στον γιο του
- Βρετανία: Απαγορεύουν την πώληση σε παιδιά ενεργειακών ποτών με υψηλή περιεκτικότητα σε καφεΐνη


