Σάββατο 15 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Καταγγελία για δολιοφθορά στην κεντρική δεξαμενή της Αρχαγγέλου

Καταγγελία για δολιοφθορά στην κεντρική δεξαμενή της Αρχαγγέλου

Με ανακοίνωση της η δημοτική επιχείρηση ύδρευσης και αποχέτευσης Ρόδου, αναφέρει δολιοφθορά στην κεντρική δεξαμενή οικισμού.

«Δυστυχώς κάποιοι ασυνείδητοι αποφάσισαν να θέσουν σε κίνδυνο συμπολίτες μας, σε έναν ολόκληρο οικισμό καθώς προέβησαν σε δολιοφθορά στην κεντρική δεξαμενή της Αρχαγγέλου» αναφέρει σε ανακοίνωση της η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Ρόδου και προσθέτει:

«Η ΔΕΥΑΡ, διέκοψε την υδροδότηση από την συγκεκριμένη δεξαμενή και με εντολή του προέδρου της Επιχείρησης κ. Σωτήρη Βαγιανού έγινε προληπτική δειγματοληψία, για να ακολουθηθούν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες μέχρι να καταστεί ασφαλής η εκ νέου υδροδότηση από την συγκεκριμένη δεξαμενή.

Η ακραία αντικοινωνική συμπεριφορά που επέδειξαν οι ανεύθυνοι προκαλεί προβληματισμό για τα κίνητρα και τις σκοπιμότητες αυτής της ενέργειας, για αυτό και τον λόγο έχει πλέον η Δικαιοσύνη, αφού είναι η τρίτη φορά που προκαλείται δολιοφθορά στην συγκεκριμένη δεξαμενή, από την ανάληψη των καθηκόντων της νέας δημοτικής αρχής».

Μήνυση κατά παντός υπευθύνου

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΡ κ. Σωτήρης Βαγιανός, προχώρησε σε μήνυση κατά πάντως υπευθύνου «προκειμένου όχι μόνο να προστατευθεί η δημόσια υγεία και το κοινωνικό σύνολο, αλλά και για να αποτραπούν τυχόν παρόμοιες συμπεριφορές στο μέλλον» όπως αναφέρει η ανακοίνωση ενώ ζήτησε και συνεχείς περιπολίες και έκτακτους ελέγχους στην περιοχή από την αστυνομία αλλά και από κλιμάκια του συμβουλίου της ΤΚ Αρχαγγέλου καθώς και της ΔΕΥΑΡ.

Η ανακοίνωση της ΔΕΥΑΡ προσθέτει: «Να σημειωθεί πως αφού ενημερώθηκε ο Δήμαρχος Αλέξανδρος Κολιάδης, στο σημείο έσπευσαν ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΡ κ. Σωτήρης Βαγιανός, ο αντιδήμαρχος Αρχαγγέλου κ. Γιώργος Βαρέλης, ο πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας κ. Χρήστος Ίκουτας και κλιμάκιο της επιχείρησης για να αποκατασταθεί η ζημιά.

Είναι απορίας άξιο, πώς την ώρα που η ΔΕΥΑΡ έχει επιδοθεί σε αγώνα δρόμου για να λύσει τα χρονίζοντα προβλήματα υδροδότησης της ευρύτερης περιοχής του Αρχαγγέλου κάποιοι να δημιουργούν σκοπίμως προβλήματα και μάλιστα εν μέσω της τουριστικής περιόδου, στρεφόμενοι εναντίον των κατοίκων και των επιχειρηματιών που έχουν ταλαιπωρηθεί εξαιτίας αυτής της κατάστασης

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Ρόδου, μετά και από αυτή την εξέλιξη, τοποθέτησε σύστημα παρακολούθησης στην εν λόγω δεξαμενή και θα προβεί άμεσα στην εγκατάσταση συστημάτων ασφαλείας για την φύλαξη και παρακολούθηση όλων των δεξαμενών υδροδότησης του νησιού με σκοπό την προστασία της δημόσιας υγείας και την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών στους πολίτες».

inSports

Σοκ στη Μίλγουολ: Έφυγε από την ζωή ο Ματίγια Σάρκιτς σε ηλικία 26 ετών

Θλίψη για το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, καθώς έγινε γνωστό πως πέθανε λόγω λοίμωξης ο διεθνής τερματοφύλακας Ματίγια Σάρκιτς, ο οποίος έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Γουλβς, Μίλγουολ και Στόουκ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 15 Ιουνίου 2024