Σάββατο 15 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Ανεμιστήρας: Βρες τον πιο… δροσερό φίλο για το καλοκαίρι

Ανεμιστήρας: Βρες τον πιο… δροσερό φίλο για το καλοκαίρι

Ήρθε η ώρα να δροσιστείς εύκολα κι οικονομικά!

Η θερμοκρασία ανεβαίνει και αν θες αυτό το καλοκαίρι να γίνει κάπως πιο υποφερτό, βρήκαμε τον καλύτερο φίλο που χρειάζεσαι και αυτός ακούει στο όνομα ανεμιστήρας.

Τώρα που η ζέστη αυξάνεται έχεις ανάγκη από μία συσκευή που θα σε δροσίσει γρήγορα χωρίς να επιβαρύνει τον λογαριασμό του ρεύματός σου. Ο ανεμιστήρας είναι αποδεδειγμένα η πιο αποτελεσματική και οικονομική λύση αυτό το καλοκαίρι.

Για την ακρίβεια, είναι μια πρακτική λύση που δεν σπαταλά το ρεύμα και ανανεώνει τον αέρα του χώρου σου, δημιουργώντας μια αίσθηση δροσιάς. Τα χαμηλά επίπεδα θορύβου του βοηθούν ώστε να τον χρησιμοποιείς όσες ώρες της ημέρας θες χωρίς καν να τον ακούς, αποτελώντας την ιδανική επιλογή σε σύγκριση με το air condition, το οποίο απαιτεί περισσότερα επίπεδα ενέργειας και κόστος.

Ένας καλός ανεμιστήρας μπορεί να σε βγάλει ασπροπρόσωπο ακόμα κι όταν υπάρχουν αρκετά άτομα στο σπίτι και θες να δροσίσεις την ατμόσφαιρα, χωρίς όμως να παγώσει ο χώρος.

Στο SHOPFLIX.GR μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία σε ανεμιστήρες, είτε είναι ορθοστάτες, είτε ανεμιστήρες οροφής, αναλόγως με το τι ταιριάζει στον χώρο σου και σε βολεύει.

Ο ανεμιστήρας Bormann Elite είναι επιτραπέζιος και ελαφρύς για να τον μεταφέρεις εύκολα από τον ένα χώρο στον άλλο. Αυτό το είδος ανεμιστήρα θα σε εξυπηρετήσει ιδιαίτερα αν θες να αγοράσεις μόνο έναν και να τον μετακινείς κάθε φορά αναλόγως με το πού βρίσκεσαι στο σπίτι. Επίσης, μπορείς να τον τοποθετήσεις αντίστροφα σε ανοιχτό παράθυρο για να τραβήξει τον ζεστό αέρα από το δωμάτιο.

O ισχυρός Urban Gale ανεμιστήρας οροφής είναι ιδανικός και για χρήση σε εξωτερικό χώρο. Η γερή του κατασκευή αντιστέκεται στα στοιχεία της φύσης καθώς εσύ απολαμβάνεις τον χρόνο σου έξω. Θα προσφέρει μια διακριτική αίσθηση δροσιάς χωρίς να εστιάζει σ’ ένα μόνο σημείο.

Και μην ξεχνάς πως ο Μάιος στο SHOPFLIX είναι ο μήνας σου! Πρόλαβε δωρεάν μεταφορικά σε όλα τα προϊόντα υγείας και ομορφιάς για να φροντίσεις και να περιποιηθείς τον εαυτό σου. Βρες με ένα κλικ όλα τα προϊόντα προσωπικής περιποίησης που αγαπάς και για αγορές άνω των 30€ κέρδισε τα μεταφορικά!

inSports

«Ερυθρόλευκο» και το Ηράκλειο: Παράνοια για τις ευρωκούπες του Ολυμπιακού (vid)

Πλήθος κόσμου έβγαλε φωτογραφίες και βίντεο με τα ευρωπαϊκά τρόπαια του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 15 Ιουνίου 2024