Σάββατο 15 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Αιγάλεω: «Με έχουνε χτυπήσει παντού» - Το ζευγάρι περιγράφει τον εφιάλτη που έζησε στη μέση του δρόμου

Αιγάλεω: «Με έχουνε χτυπήσει παντού» – Το ζευγάρι περιγράφει τον εφιάλτη που έζησε στη μέση του δρόμου

Σύμφωνα με το θύμα το λευκό αυτοκίνητό οδηγούσε επικίνδυνα και της έκλεινε τον δρόμο όταν του ζήτησε το λόγο την έβρισε!

Πολλαπλά κατάγματα στο σαγόνι και στα χέρια του φέρει ο άνδρας που ξυλοκοπήθηκε άγρια μαζί με σύντροφό του στο Αιγάλεω μετά από μια λογομαχία στον δρόμο.

Τα σημάδια της επίθεσης αποτυπωμένα τόσο στο πρόσωπο της γυναίκας όσο και στο σώμα του συζύγου της. Η μανία των τριών ανδρών που του επιτέθηκαν γέμισαν τα σώματά τους με πληγές, μώλωπες και ράμματα.

Μια μέρα μετά τις εφιαλτικές στιγμές που πέρασε το ζευγάρι περιγράφει μέσα από το νοσοκομείο όσα συνέβησαν, ενώ παραμένουν άφαντοι οι δράστες.

Ο 43χρονος όπου νοσηλεύεται στο ΚΑΤ με πολλαπλά κατάγματα σε γνάθο και κάτω δεξί άκρο, είπε, μιλώντας στο MEGA είπε: «εγώ πήγα να τους χωρίσω και με χτύπησαν, έκλειναν το δρόμο, έκαναν μαγκιές, βγήκε η γυναίκα να πει ”τι κάνετε”, βγήκαν και με χτύπησαν και έπεσα κάτω, δεν θυμάμαι τίποτα άλλο, με έχουνε χτυπήσει παντού σπασμένο, αυχένα, στο κεφάλι έχω ράμματα, παραλίγο να σκοτωθούμε», είπε το θύμα.

Με δάκρυα στα μάτια η γυναίκα περιγράφει στο Mega τα όσα συνέβησαν.

«Όταν γύρισα το κεφάλι μου είδα τον πατέρα τους να καταπλακώνει τον άντρα μου με τη χειρότερη βία. Εκείνη τη στιγμή δεν ξέρω που βρήκα τη δύναμη, προσπάθησα να τον τραβήξω και μου έρχεται μία άλλη μπουνιά από το παιδί του», είπε η γυναίκα.

Σύμφωνα με το θύμα το λευκό αυτοκίνητό οδηγούσε επικίνδυνα και της έκλεινε τον δρόμο όταν του ζήτησε το λόγο την έβρισε!

«Μου κλείνουν το δρόμο μία φορά δυο φορές του είπα τι κάνεις με έβρισε αλλάζω έχω δρόμο φεύγω από την άλλη μεριά κόβει ξανά το δρόμο και σβήνει το αμάξι εκείνη τη στιγμή βγαίνει ο πατέρας τους και έτσι όπως γυρνάω μου δίνει μπουνιά εδώ μόνο αυτό ένιωθα έπεσα δεν ένιωσα τα αίματα τα είδα μετά».

«Πρώτον οι δράστες αντέδρασαν όταν άκουσαν την λέξη αστυνομία. Με την διαφυγή πολύ πιθανόν αυτοί άνθρωποι να είχαν εκκρεμότητες με την αστυνομία. Δεύτερον σε δυστυχήματα έχουμε δει κόσμο να πεθαίνει με πολύ μικρότερα χτυπήματα, άρα η δίωξη που θα ασκηθεί είναι απόπειρα ανθρωποκτονίας», είπε ο δικηγόρος των θυμάτων, Θοδωρής Καράγιαννης.

Η αστυνομία έχει ταυτοποιήσει τόσο το λευκό αυτοκίνητο όσο και τους 3 άντρες που αναζητούνται.

inSports

Πήρε τερματοφύλακα από την Κράσνονταρ η Παρί Σεν Ζερμέν (vid)

Παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν είναι με κάθε επισημότητα ο Ματβέι Σαφόνοφ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 15 Ιουνίου 2024