Αποσύρεται από την ενεργό δράση ο Στέφανος Αθανασιάδης (pic)
Ο Στέφανος Αθανασιάδης ανακοίνωσε την απόφασή του να αποσυρθεί από το ποδόσφαιρο σε ηλικία 35 ετών.
Την απόφαση να βάλει τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα σε ηλικία 35 ετών έλαβε ο Στέφανος Αθανασιάδης.
Το μεσημέρι της Τετάρτης (22/5) ο αγώνας της Αναγέννησης Καρδίτσας με τον ΠΑΟΚ Β’ για τα playouts του βόρειου ομίλου της Super League 2 θα είναι ο τελευταίος που θα δώσει ως εν ενεργεία ποδοσφαιριστής ο πολύπειρος επιθετικός, όπως έκανε γνωστό ο ίδιος με ανάρτησή του στο Instagram.
Ο άλλοτε στράικερ του «Δικεφάλου» του Βορρά στην αναφορά του στη στα social media ήταν αδύνατο να ξεχάσει την ομάδα της καρδιάς του, τον ΠΑΟΚ.
«Είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή για εμένα προσωπικά καθώς ήρθε η ώρα που πρέπει να αποχαιρετήσω το πάθος που ήταν η ζωή μου τόσα χρόνια: το ποδόσφαιρο. Νιώθω τυχερός που κατάφερα να πραγματοποιήσω τα όνειρά μου κάνοντας το άθλημα που αγάπησα από μικρό παιδί. Μου χάρισε μερικές από τις καλύτερες στιγμές της ζωής μου και θα είμαι πάντα ευγνώμων γι’ αυτό!
Νιώθω ευλογημένος που κατάφερα και αγωνίστηκα στο υψηλότερο επίπεδο. Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα πού είχε, έχει και θα έχει για πάντα ξεχωριστή θέση στη καρδιά μου το ΠΑΟΚ, τις υπόλοιπες ομάδες Maccabi Haifa, ΠΑΣ Γιάννινα, Απόλλων Λάρισας και Αναγέννηση Καρδίτσας για την ευκαιρία και την τιμή να αγωνιστώ μαζί τους. Ενα τεράστιο ευχαριστώ στους συμπαίκτες μου, προπονητές, γιατρούς, το staff στα αποδυτήρια και τους φιλάθλους κάθε ομάδας αλλά και σε όλους αυτούς που στάθηκαν στο πλευρό μου σε όλη αυτή τη διαδρομή.
Ευχαριστώ την οικογένεια μου για την αγάπη και την υποστήριξη. Σας ευχαριστώ που είστε πάντα στο πλάι μου και στις δύσκολες στιγμές δε με άφησατε ποτέ να τα παρατήσω. Ήταν ένα υπέροχο ταξίδι, σας ευχαριστώ όλους!
Αύριο θα είναι η τελευταία μου στιγμή παίζοντας απέναντι στον αγαπημένο μου ΠΑΟΚ και θα σας ήθελα στο γήπεδο να το γιορτάσουμε μαζί!
Με εκτίμηση, Κλαους».
Δείτε την ανάρτησή του:
View this post on Instagram
- Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης 2-0: Κατέκτησε το 29ο πρωτάθλημα στην ιστορία της η «Μπάρτσα»!
- Μίλαν-Αταλάντα 2-3: «Κραχ» των γηπεδούχων και κίνδυνος να χάσει το Champions League
- Όλα τα γκολ της αγωνιστικής σε πλέι οφ και πλέι άουτ της Super League (vids)
- Πλήρες ροτέισον από τον Μαρτίνεθ, στην ήττα της Βαλένθια από τη Μπασκόνια, πριν τον «τελικό» με Παναθηναϊκό
- Ο «δρόμος» της ΑΕΚ στο Champions League – Πότε είναι οι αγώνες
- Τραυματίστηκε o Καρέτσας και αποχώρησε με δάκρυα στα μάτια (vid)
- Πότε θα γίνει η απονομή του πρωταθλήματος στην ΑΕΚ
- Ο Μαρτίνεθ επιβεβαίωσε ότι είναι ξεπεσμένος ελίτ και ότι ο Λανουά είναι ακατάλληλος αρχιδιαιτητής (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 11.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/francisco-moreno-U8kQFsu9vzw-unsplash-315x220.jpg)


































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442