Σάββατο 15 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Βάψιμο σπιτιού: Ποια είναι η καλύτερη εποχή του χρόνου

Βάψιμο σπιτιού: Ποια είναι η καλύτερη εποχή του χρόνου

Πότε είναι καλύτερη περίοδος για να βάψεις το εσωτερικό και πότε το εξωτερικό του σπιτιού σου;

Το βάψιμο σπιτιού είναι μια αρκετά χρονοβόρα και κουραστική διαδικασία, όπως σίγουρα θα ξέρεις. Όμως, αν ο χώρος σου έχει ανάγκη από ανανέωση και φρεσκάδα, τότε ξεκίνα να διαλέγεις χρώματα!

Πέρα από τις αλλαγές στον χώρο σου, είτε εξωτερικό είτε εσωτερικό, που πρέπει να σκεφτείς, μην ξεχνάς πως κάθε εποχή του χρόνου δεν είναι απαραίτητα κατάλληλη για να βάψεις το σπίτι σου. Για να είναι καλό το αποτέλεσμα και να αντέξει στον χρόνο, καλό είναι να ρίξεις πρώτα μια ματιά στο ημερολόγιο πριν ξεκινήσεις να βάφεις.

Ποια είναι η καλύτερη εποχή για βάψιμο σπιτιού; Αυτό είναι κάτι που εξαρτάται από το αν προτιμάς να βάψεις τον εσωτερικό ή τον εξωτερικό χώρο, αλλά σίγουρα όταν υπάρχουν ακραία καιρικά φαινόμενα, ιδίως τον χειμώνα, το να βάψεις το σπίτι σου σίγουρα δεν ακούγεται καλή ιδέα.

Εσωτερικός χώρος

Όταν πρόκειται για τον εσωτερικό χώρο του σπιτιού, καλό είναι η θερμοκρασία να είναι λίγο δροσερή. Αποφεύγουμε σίγουρα τις περιόδους με υψηλή υγρασία και πιθανότητες για βροχή. Η άνοιξη είναι μια καλή εποχή με τις συνθήκες να είναι ιδανικές για τέτοιου είδους εργασία. Το ίδιο ισχύει και για τις αρχές καλοκαιριού και φθινοπώρου.

Εξωτερικός χώρος

Όταν θες να ανανεώσεις τον εξωτερικό χώρο του σπιτιού, έχεις έναν λόγο παραπάνω να κοιτάξεις τον καιρό και τα καιρικά φαινόμενα. Το καλοκαίρι δεν είναι μια καλή εποχή για εξωτερικά βαψίματα λόγω των υψηλών συνθηκών. Αν το επιλέξεις, τότε θα πρέπει να ξέρεις πως θα εργαστείς νωρίς το πρωί ή αργά το απόγευμα. Παρόλο που η ζέστη μπορεί να βοηθήσει στο γρήγορο στέγνωμα, ίσως η ξηρή ατμόσφαιρα να προκαλέσει ανομοιόμορφη εφαρμογή και σκασίματα. Η άνοιξη και το φθινόπωρο είναι και σε αυτή την περίπτωση καλές εποχές, εφόσον κάποια πιθανή βροχή δεν σε επηρεάσει.

Αν θες ένα ανθεκτικό αποτέλεσμα, τότε η σωστή επιλογή της εποχής είναι απαραίτητη. Για ένα άψογο, όμως, αποτέλεσμα πρέπει να δώσεις σημασία στην ποιότητα των υλικών βαφής. Μην ξεχάσεις, τέλος, να προμηθευτείς με τα σωστά είδη χρωματοπωλείου, αναλόγως τις απαιτήσεις που έχεις για τον χώρο σου.

Στο SHOPFLIX.GR θα βρεις μια ατελείωτη ποικιλία σε βερνίκια, χρώματα μετάλλου και ξύλου και πλαστικά χρώματα για να διαλέξεις αυτό που ταιριάζει στον χώρο σου, λαμβάνοντας υπόψη την ποιότητα. Άφησε τη δημιουργικότητά σου ελεύθερη, βάλε φαντασία και απογείωσε το σπίτι σου με χρώματα που θα σου δίνουν έμπνευση και αρμονία.

Και μην ξεχνάς πως ο Μάιος στο SHOPFLIX είναι ο μήνας σου! Πρόλαβε δωρεάν μεταφορικά σε όλα τα προϊόντα υγείας και ομορφιάς για να φροντίσεις και να περιποιηθείς τον εαυτό σου. Βρες με ένα κλικ όλα τα προϊόντα προσωπικής περιποίησης που αγαπάς και για αγορές άνω των 30€ κέρδισε τα μεταφορικά!

inSports

Μάβερικς – Σέλτικς 122-84: Τους… διέλυσαν και έκαναν το 3-1 στους τελικούς (vid)

Οι Μάβερικς «εκτέλεσαν» τους Σέλτικς στο Game 4 με 122-84, μείωσαν σε 3-1 τη σειρά και έμειναν ζωντανοί στη διεκδίκηση του τίτλου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 15 Ιουνίου 2024