Παρασκευή 26 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Η νέα, καλοκαιρινή συλλογή της Tommy Hilfiger υπόσχεται να φέρει στην επιφάνεια την πιο ξέγνοιαστη και cool εκδοχή μας

Η νέα, καλοκαιρινή συλλογή της Tommy Hilfiger υπόσχεται να φέρει στην επιφάνεια την πιο ξέγνοιαστη και cool εκδοχή μας

H Kendall Jenner και οι φίλοι της μας εμπνέεουν να συνθέσουμε καλοκαιρινές εμφανίσεις με μία αυθεντική, Classic American Cool αισθητική.

Βρισκόμαστε μία «ανάσα» πριν την έναρξη του φετινού καλοκαιριού και όπως είναι επόμενο, έχουμε αρχίσει ήδη να σκαρώνουμε σύντομες αποδράσεις σε κοντινά νησιά, να λαχταράμε βόλτες με το SUP σε κρυστάλλινα νερά, απογευματινές, παρεΐστικες περατζάδες σε γραφικούς μόλους. Ναι, ανυπομονούμε για το φετινό καλοκαίρι, όχι μόνο για τις εμπειρίες που μας προσφέρει, αλλά κυρίως επειδή φέρνει στην επιφάνεια την πιο cool και ξέγνοιαστη εκδοχή μας.

Αυτό προϋποθέτει, πως έχουμε εξοπλίσει την γκαρνταρόμπα μας με τα κατάλληλα items, που μας επιτρέπουν να εκφράζουμε κάθε στιγμή τον αυθεντικό εαυτό μας και δεν κάνουν εκπτώσεις στο στυλ μας. Πού θα βρούμε τόσο ευκολοφόρετα και κομψά ρούχα, ιδανικά για το γραφείο και το νησί; Στη νέα, καλοκαιρινή συλλογή της Tommy Hilfiger που μας συστήνεται μέσα από την καμπάνια «Kendall and Friends» στην οποία πρωταγωνιστεί το supermodel και επιχειρηματίας Kendall Jenner, συνθέτοντας μία «ωδή» στη φιλία.

Το IT-girl που ταυτίζεται απόλυτα με το διαχρονικό, αμερικάνικο, preppy στυλ που ξεχωρίζει την Tommy Hilfiger, μας προτείνει premium casual κομμάτια, vacation και swimwear essentials, για να υιοθετήσουμε δροσερές, summerish εμφανίσεις «σφραγισμένες» με μία διαχρονική Classic American Cool αισθητική.

Ευελιξία, αισιοδοξία και κομψότητα, όλα σε  μία καλοκαιρινή συλλογή

Το καλοκαίρι είναι μία εποχή που περνάμε περισσότερο χρόνο με τους φίλους μας. Και όταν είμαστε μαζί τους θέλουμε να νιώθουμε και να είμαστε ο εαυτός μας απόλυτα. Ακριβώς για αυτό, επιλέγουμε ευκολοφόρετα ρούχα που μας προσφέρουν μέγιστη ευελιξία, ρούχα που μας κάνουν να νιώθουμε όμορφα, όπως οι μονόχρωμες υφασμάτινες και denim βερμούδες, τα κλασικά polo μπλουζάκια, τα oxford και τα κοντομάνικα πουκάμισα, τα basic κομμάτια που έχουμε αγαπήσει και μας επανασυστήνονται μέσα από τη νέα, καλοκαιρινή συλλογή της Tommy Hilfiger στην πιο σύγχρονη εκδοχή τους.

Πουκάμισα, παντελόνια, half-zip φούτερ monotype και blazer σε loose γραμμές που «αγκαλιάζουν» τη σιλουέτα μας κάθε στιγμή της ημέρας από το πρωί έως το βράδυ, γήινες, παστέλ, αισιόδοξες αποχρώσεις όπως το καφέ της άμμου, το λεμονί και το σομόν, ριγέ μοτίβα που παίζουν με την εμβληματική τριχρωμία «μπλε, κόκκινο, λευκό» και μας εμπνέουν για γνήσια navy look. Όλα τα παραπάνω είναι μόνο μερικά από τα key items που που θα μας βοηθήσουν να αναδείξουμε την πιο καλοκαιρινή μας πλευρά, είτε βρισκόμαστε στην πόλη, είτε στο νησί.

Και επειδή ανεξάρτητα από την εποχή, τα υποδήματα είναι «το Α και το Ω» σε μία εμφάνιση, η συλλογή της Tommy Hilfiger περιλαμβάνει τα σχέδια που θα αναβαθμίσουν κάθε μας εμφάνιση. Δερμάτινα, αντρικά σανδάλια με ανατομικό πάτο, κλασικές σαγιονάρες, γυναικεία πέδιλα με μεσαίο τακούνι και comfy εσπαντρίγιες για κάθε στιγμή της ημέρας, αυτά είναι τα παπούτσια που θα οδηγήσουν με στυλ τα βήματά μας σε ένα συναρπαστικό καλοκαίρι!

Beachwear εμφανίσεις με στυλ, λειτουργικότητα και ανεπιτήδευτο coolness

Για τους επόμενους μήνες και ειδικότερα για την περίοδο των καλοκαιρινών διακοπών, το μαγιό θα είναι το σήμα κατατεθέν μας, αυτό που θα μας κάνει να ξεχωρίζουμε στις εξορμήσεις μας στην παραλία, στα beach party που προγραμματίζουμε να παρευρεθούμε με την παρέα μας. Και αν θέλουμε να επενδύσουμε σε ένα σχέδιο το οποίο θα μας προσφέρει άνετες και λειτουργικές εμφανίσεις, κάνοντας συγχρόνως level up στο στυλ μας, είναι σίγουρο πως θα το βρούμε στην καλοκαιρινή συλλογή της Tommy Hilfiger.

Μαγιό σορτς μεσαίου μήκους σε bold, καλοκαιρινές αποχρώσεις όπως το γαλάζιο, αλλά και με ένα διακριτικό, ψιλό ριγέ μοτίβο, είναι δύο επιλογές που ανταποκρίνονται σε κάθε αντρικό στυλ, ενώ σε συνδυασμό με ένα μονόχρωμο polo μπλουζάκι ή ένα oxford πουκάμισο, συνθέτουν ένα βολικό all day look. Όσο για τις γυναίκες, η συλλογή περιλαμβάνει ριγέ μπικίνι, μονόχρωμο και διαχρονικό ψηλόμεσο σλιπ, κλασσικό τριγωνάκι ή άνετο στράπλες, κομψά ολόσωμα μαγιό, ό,τι χρειάζονται για να δημιουργήσουν beachwear εμφανίσεις που θα κλέψουν τις εντυπώσεις.

Όπως και αν σκοπεύουμε να περάσουμε το φετινό καλοκαίρι, το σίγουρο είναι πως θέλουμε να το ζήσουμε στο έπακρο, να το μοιραστούμε με τους ανθρώπους που αγαπάμε και να μην χάσουμε πολύτιμο χρόνο σκεπτόμενοι τι θα φορέσουμε. Τι καλύτερο, λοιπόν, από το να επενδύσουμε στα key items που μας προσφέρει η νέα συλλογή της Tommy Hilfiger, καθώς είναι αυτά που συμβαδίζουν με την αβίαστη ελευθερία και την ξεγνοιασιά που θέλουμε να χαρακτηρίζει τα καλοκαίρια μας;

Η συλλογή Καλοκαίρι 2024 θα είναι διαθέσιμη στο tommy.com, στα καταστήματα TOMMY HILFIGER και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.

Sports in

Οι εντυπωσιακές ενέργειες των «μικρών» και τα… χορευτικά του Τσικίνιο στην Ολλανδία (vid)

Δείτε φάσεις και γκολ από τη χθεσινή (25/7) προπόνηση του Ολυμπιακού στην Ολλανδία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Ιουλίου 2024