Ο Άρνε Σλοτ, είναι και… με την βούλα ο επόμενος προπονητής της Λίβερπουλ. Οι Ρεντς με επίσημη ανακοίνωσή τους έκαναν γνωστό ότι ο Ολλανδός προπονητής θα είναι ο διάδοχος του Γιούργκεν Κλοπ στον πάγκο της ομάδας, αναλαμβάνοντας καθήκοντα από την 1η Ιουνίου.
Η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ ανακοίνωσε την πρόσληψη του 45χρονου τεχνικού, ο οποίος θα αναλάβει το δύσκολο έργο να «μπει στα παπούτσια» του Γερμανού, ο οποίος έγραψε τη δική του ιστορία στους «κόκκινους» οδηγώντας τους στην κορυφή της Premier League μετά από 30 χρόνια.
Νέα εποχή για την Λίβερπουλ, που ανακοίνωσε την πρόσληψη του Άρνε Σλοτ.
Ο Σλοτ είναι από τους πλέον επιτυχημένους προπονητές στη χώρα του τις τελευταίες σεζόν, με τη δουλειά του να φαίνεται αρχικά στην Άλκμααρ τη σεζόν 2019-20, όταν αμφισβήτησε στα ίσα την ανωτερότητα του Άγιαξ (ήρθε δεύτερη στη διαφορά τερμάτων σε σύγκριση με τον Αίαντα), ενώ από το 20221 έχει αφήσει το δικό του αποτύπωμα στη σύγχρονη ιστορία της Φέγενορντ.
Πέρυσι οδήγησε την ομάδα του Ρότερνταμ στην κορυφή της Eredivisie και στον πρώτο της τίτλο πρωταθλήτριας μετά από έξι χρόνια και φέτος πανηγύρισε την κατάκτηση του Κυπέλλου Ολλανδίας, με την εφημερίδα «Times» να υπογραμμίζει ότι «η ικανότητά του να βελτιώνει παίκτες και το επιθετικό στιλ ποδοσφαίρου είναι αρετές που εκτιμήθηκαν ιδιαίτερα από τους ανθρώπους των κόκκινων».
Δείτε τη σχετική ανάρτηση:
We can announce Arne Slot has agreed a deal to become the club’s new head coach, formally taking up the position on June 1, 2024, subject to a work permit ?
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
LIVE: ΑΕΚ – Μπανταλόνα. Παρακολουθήστε live στις 19:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΑΕΚ – Μπανταλόνα για τα προημιτελικά του Basketball Champions League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 4.
Η ιστορία του Έντιν Τζέκο, δεν είναι απλώς μια αθλητική διαδρομή, είναι ένας θρίαμβος της ζωής απέναντι στον θάνατο. Στα 40 του χρόνια, το «παιδί του πολέμου», ο λαβωμένος ηγέτης της Βοσνίας δεν οδήγησε απλώς τη χώρα του στο Μουντιάλ, οδήγησε τις μνήμες μιας ολόκληρης γενιάς στο φως.
Ο πρόεδρος της ΚΕΔ Στεφάν Λανουά μπορεί να επιλέξει αλλοδαπούς ρέφερι για τα ντέρμπι της Super League, όμως άλλαξε τακτική σχετικά με την παρουσία του στα γήπεδα των αγώνων
Δύο ώρες νωρίτερα, δηλαδή στις 18:00, αντί στις 20:00, θα ξεκινήσει τελικά τη Πέμπτη 2/4, ο τρίτος ημιτελικός της Novibet Volley League ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.