Δευτέρα 03 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Μενίδι: Στον ανακριτή απολογείται σήμερα ο δολοφόνος της 40χρονης

Μενίδι: Στον ανακριτή απολογείται σήμερα ο δολοφόνος της 40χρονης

Ο εισαγγελέας έχει ασκήσει εις βάρος του ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία

Στην Ευελπίδων οδηγείται σήμερα προκειμένου να απολογηθεί στον ανακριτή ο 50χρονος που μαχαίρωσε θανάσιμα την 40χρονη εν διαστάσει σύζυγό του στο Μενίδι, το μεσημέρι της Πέμπτης.

Ο γυναικοκτόνος εμφανίζεται αμετανόητος, με τα πρώτα λόγια του στους αστυνομικούς να είναι ανατριχιαστικά: «Τη σκότωσα και δεν το μετανιώνω, δεν θυμάμαι πού την κάρφωνα, την κάρφωνα παντού».

Στον ανακριτή αναμένεται να απολογηθεί σήμερα ο γυναικοκτόνος που παραμένει αμετανόητος

Το σημείο όπου άφησε την τελευταία της πνοή η 40χρονη στο Μενίδι

Την Παρασκευή ο εισαγγελέας άσκησε εις βάρος του ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Ο 50χρονος είχε εντοπιστεί και συλληφθεί σε οικοδομή κοντά στο σημείο της δολοφονίας, το απόγευμα της Πέμπτης, σε κατάσταση μέθης και ομολόγησε με απίστευτη ωμότητα το έγκλημά του.

«Μου έτρωγε λεφτά. Διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση εδώ και πολλά χρόνια με διαφορετικούς άνδρες. Δεν μπορούσα να βλέπω τον φίλο της να οδηγεί το αυτοκίνητο και φωτογραφίες του στο Facebook», δήλωσε στον εισαγγελέα ο καθ’ ομολογίαν δράστης.

Το έγκλημα

Ο 50χρονος είχε στήσει καρτέρι στην άτυχη γυναίκα, με την οποία βρίσκονταν σε διάσταση από τον Μάρτιο και είχαν αποκτήσει δύο παιδιά, 21 και 15 ετών.

Το θύμα δέχτηκε 17 μαχαιριές στον λαιμό και τον θώρακα. Μάλιστα φέρεται ο 50χρονος να άφησε το μαχαίρι στο σημείο της δολοφονίας καθώς είχε «κολλήσει» στο σώμα της γυναίκας, μεταξύ κοιλιάς και ποδιού.

Μετά τη δολοφονία, ο δράστης πήγε σε ένα ξενοδοχείο. Πλήρωσε ώστε να μείνει το βράδυ και έπειτα άρχισε να περιφέρεται στην περιοχή, μέχρι που η ΕΛ.ΑΣ. τον εντόπισε στην οικοδομή.

Οι αναφορές για περιστατικά ξυλοδαρμών και απειλών στον γάμο τους δεν είναι λίγες, με την 40χρονη να είχε φτάσει στο σημείο να τον καταγγείλει τρεις φορές για ενδοοικογενειακή βία.

Ράγισαν καρδιές στην κηδεία της 40χρονης

Το τελευταίο αντίο είπαν το Σάββατο συγγγενείς και φίλοι στην άτυχη Ενκελέιντα που έμελλε να χάσει τη ζωή της από τα χέρια του εν διαστάσει συζύγου της.

Οι δυο τους παντρεύτηκαν όταν εκείνη ήταν μόλις 17 ετών κι έφυγαν από τον Αυλώνα για ένα καλύτερο μέλλον στην Ελλάδα. Στα 19 της χρόνια γέννησε την κόρη της, η οποία βίωσε ό,τι πιο σκληρό μπορεί να βιώσει ένα παιδί, τη δολοφονία της ίδιας της της μητέρας.

«Αντιλαμβάνεστε το σοκ που υπέστη αυτό το παιδί; Όταν αντικρίζεις μία τέτοια εικόνα και μάλιστα καταμεσής του δρόμου και επί 5 ώρες μέσα στον δρόμο, με ένα μαχαίρι καρφωμένο στην κοιλιά», τόνισε η δικηγόρος της οικογένειας της 40χρονης.

Sports in

Η ανάρτηση του Βαγγέλη Μαρινάκη για το μοναδικό επίτευγμα του Ολυμπιακού (pic)

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης προχώρησε σε μία ανάρτηση για το σπουδαίο επίτευγμα του Ολυμπιακού, που έγινε ο μοναδικός σύλλογος στην ιστορία με ευρωπαϊκό και στην πρώτη ομάδα και στην Κ19 την ίδια σεζόν

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 03 Ιουνίου 2024