Ο Σαμέτ Ακαϊντίν εμείνε εκτός αποστολής του Παναθηναϊκού, για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, εξαιτίας μίας ανάρτησής του με τον Κεμάλ Ατατούρκ.
Ο Τούρκος αμυντικός, δημοσίευσε μία φωτογραφία του Κεμάλ Ατατούρκ, του ανθρώπου που σχεδίασε κι εκτέλεσε τη Γενοκτονία των Ποντίων, με τη 19η Μαΐου να έχει οριστεί ως η ημέρα μνήμης τους, ενώ αποτελεί εθνική εορτή για την Τουρκία.
Αξίζει να σημειωθεί πως, η σημερινή μέρα είναι μία θλιβερή επέτειος από την γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου, μια ημέρα μνήμης για την χώρα μας. Έτσι, όπως είναι φυσικό η δημοσίευσή του προκάλεσε αντιδράσεις και κάπως έτσι οδήγησε και στο κόψιμό του από την τελική 20άδα του ντέρμπι, στην οποία αρχικά βρισκόταν, με τον Βίτορ Ούγκο να παίρνει τη θέση του.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Η Γιουβέντους συνεχίζει την επέλαση με στόχο την έξοδο στο Champions League και παραμένει αήττητη για έβδομο σερί παιχνίδι (πέντε νίκες, δυο ισοπαλίες). Τα γκολ οι Ντέιβιντ (2'), Τουράμ 57'.
Δείτε βίντεο με όλα τα γκολ και τα καλύτερα στιγμιότυπα από τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ και την 3η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League.