Σε ρυθμούς Final Four μπαίνει η Φενέρμπαχτσε, η οποία συνεχίζει την προετοιμασία της για τον μεγάλο ημιτελικό κόντρα στον Παναθηναϊκό την προσεχή Παρασκευή (24/5,19:00).
Ο Σερτάτς Σανλί μίλησε για την αναμέτρηση κόντρα στους πράσινους.
Ο Τούρκος σέντερ δεν κρύβει την εκτίμησή του για τον Παναθηναϊκό και τον Εργκίν Αταμάν, ωστόσο θέλει μόνο νίκη με τη Φενέρμπαχτσε στον ημιτελικό του Final 4 και δηλώνει βέβαιος πως στο Βερολίνο η τουρκική ομάδα θα κατακτήσει τον τίτλο.
«Θα είναι ένα συναρπαστικό ματς και για τις δύο ομάδες. Μας δίνει έξτρα κίνητρο το ότι αντιμετωπίζουμε έναν τόσο σημαντικό αντίπαλο. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι, αλλά στόχος μας είναι να πάμε στον τελικό και να πάρουμε το τρόπαιο. Αυτό είναι το όνειρό μας από την αρχή της σεζόν», σημείωσε ο Τούρκος σέντερ.
Για την αναμέτρηση με τον Εργκίν Αταμάν είπε:
«Έχω συνεργαστεί πολλά χρόνια μαζί του και έχουμε σημειώσει μεγάλες επιτυχίες μαζί. Παρότι είναι ακόμη προπονητής μου στην εθνική Τουρκίας, θα κάνω το καλύτερο για να τον νικήσουμε».
Τέλος, για τη μάχη της εξέδρας στην Uber Arena ανέφερε:
«Όλοι ξέρουμε πόσο παθιασμένοι είναι οι Έλληνες οπαδοί, αλλά όλος ο κόσμος ξέρει και τους δικούς μας οπαδούς. Θα είναι δίπλα μας μέχρι το τελευταίο σφύριγμα, όπως όλη τη σεζόν. Υπάρχουν πολλοί Τούρκοι στο Βερολίνο και θα παίξουμε ως οικοδεσπότες. Είμαι σίγουρος πως θα είναι η πλειοψηφία στο γήπεδο και για 40 λεπτά θα έχουμε μια ατμόσφαιρα σαν της Κωνσταντινούπολης».
Ο τρομπετίστας Ανδρέας Πολυζωγόπουλος, προσκαλεί τον Ολλανδό πιανίστα Diederik Wissels και την Πορτογαλίδα ερμηνεύτρια Ana Rocha για μια ξεχωριστή συνάντηση στη σκηνή του Half Note Jazz Club.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.
Ο Νίκος Ζήσης μίλησε για τα μελλοντικά πλάνα του Άρη Betsson και αποκάλυψε πως ο ιδιοκτήτης Ρίτσαρντ Σιάο έχει μεγαλεπήβολα σχέδια που συνδέονται είτε με τη Euroleague είτε ακόμη και το NBA Europe
Η ατζέντισσα του ‘Ερλινγκ Χάαλαντ, Ραφαέλα Πιμέντα μίλησε με θαυμασμό για την Μπαρτσελόνα αλλά τόνισε ότι δεν έχει γίνει επαφή της με τον σταρ της Μάντσεστερ Σίτι